En superfan har set 'Dune 2' hele 16 gange allerede!

Den sande Lisan al Gaib?
Dune: Del 2
(© Warner Bros.)

"Event-film" er i sandhed ved at vende tilbage. Der er intet stærkere bevis end Dune: del 2, som havde den hidtil mest succesfulde åbningsweekend i 2024 både i Danmark og internationalt. 

En del af den succes kommer fra en af filmens største fans; en person, der har forvandlet sin kærlighed til 'Dune' til en altomfattende hobby - og der er ingen tegn på, at han stopper lige foreløbigt.

Twitter/X-brugeren Mac, en 20-årig studerende fra New York, har registreret sine Dune: Del 2-visninger, idet han tweeter, hver gang han tager ind og ser den, ledsaget af en gif fra filmen. Mens hans opslag i starten havde beskedent engagement, er de hurtigt steget til at få tusindvis af likes og hundredtusinder (endda millioner) af visninger på platformen.

Han har i skrivende stund, 17 dage efter filmen havde premiere, set filmen intet mindre end 16 gange.

"Det har været så forvirrende. Jeg ved ikke, hvorfor det får så meget opmærksomhed,” fortæller han til Inverse. "Folk har bedt mig om at få Twitter Blue, men jeg er nødt til at spare pengene, så jeg kan se 'Dune'."

Macs Dune-fascination stikker dybt. Han læste Frank Herberts roman i 2018, og var derefter meget opmærksom på eventuelle opdateringer om den kommende filmatisering, som Denis Villeneuve skrev under på at skulle instruere i 2017. 

Al forventningen til den første Dune gav pote for Mac, som fortæller, at han har set den over 200 gange. Han anslår, at omkring 20 af disse visninger var i biografen. 

”Jeg kan manuskriptet udenad," sagde han. "Jeg plejede at skrive det ud i skolen, når jeg kedede mig."

Hvis du vil prøve at slå Macs rekord, kan 'Dune: Del 2' fortsat ses i biografer over hele landet.