Et år efter ulykken: Marvel-stjerne melder sig "stærk nok" til at vende tilbage

Comeback til Hawkeye?
Billede
(© Disney Pictures)

Jeremy Renner brækkede mere end 30 knogler i en sneplovsulykke nær sit hjem i Nevada den 1. januar 2023. Skuespilleren brugte en 6,5 tons tung snowcat til at trække sin nevøs lastbil ud af sneen, men snebilen begyndte pludselig at glide sidelæns mod nevøen.

Renner forlod derefter køretøjet for at forsøge at stoppe det, men blev trukket ned under den og kørt over, hvilket forårsagede slemme skader. Han har siden delt en række opdateringer om sin bedring på sociale medier, og nu lover den 53-årige skuespiller, at han er fit-for-fight og klar til at skyde pile ud af sin bue igen.

Jeremy Renner vendte officielt tilbage til arbejdet i januar, hvor han filmede den tredje sæson af 'Mayor of Kingstown'. 

Nu hvor han er tilbage foran kameraet, sagde Renner til Entertainment Tonight, at han er "klar" til at besvare opkaldet, hvis Marvel Studios skulle ringe og ville have ham tilbage som Hawkeye.

- Jeg er altid game. Jeg vil være stærk nok, det er helt sikkert. Jeg vil være klar. De har alle været ved med min sygeseng og været med mig gennem bedringen, så... hvis de vil have mig, kunne de få mig.

Renner optrådte for første gang som Hawkeye i Marvel Cinematic Universe i Thor fra 2011 og var en af stjernerne i den første Avengers-film. I 2022 fik karakteren sin egen Disney+-serie, hvor han spillede sammen med Hailee Steinfeld, der indtog rollen som Kate Bishop. Kun tiden vil vise, om han vender tilbage til franchisen igen, men stod det til Renner selv, ville vi helt sikkert se mere til den buebærende superhelt.

MCU holder en mindre pause i 2024, hvor 'Deadpool 3' bliver studiets eneste biograffilm, når den har premiere d. 25. juli.