Første af sin slags i Danmark: Nyt biograf-koncept åbner til december

Reservoir bliver er nyt venue i Carlsberg Byen
Reservoir logo
(© Reservoir)

Reservoir er navnet på en ny fusion af underholdning, mad og drikke, der slår dørene op i Carlsberg Byen i begyndelsen af december. 

Ifølge en pressemeddelelse fra Reservoir tillader konceptet gæsterne at forme deres egen gå-ud-oplevelse som den første af sin slags i Danmark.

- Der er ikke så mange regler i Reservoir. Vi sætter stemningen og rammerne i form af vores køkken, bar og biografsale, men gæsterne skal først og fremmest have en god oplevelse, udtaler Venue Manager Jesper Volkdal, som tidligere har arbejdet hos Comwell, Lysebu, The Scandinavian og Mikkeller. 

- Vi ønsker at skabe et sted, der matcher pulsen i storbyer som New York og London, men med en særlig københavnsk kant.

Venue manager Jesper Volkdal
Venue manager hos Reservoir, Jesper Volkdal (© Reservoir)

Reservoir, beliggende på Bryggerens Plads i hjertet af Carlsberg Byen, vil indfange essensen af byens forskellige elementer.

- Vi glæder os til at byde velkommen til et socialt frirum, hvor grænserne mellem køkken og biograf sløres. Reservoir skal være et miljø, hvor man kan nyde kvalitetsfilm og god mad i inspirerende og afslappede omgivelser, fortsætter Jesper Volkdal.

Bar-, køkken- og biografsammensætningen forventes at være operationel i begyndelsen af december, og til den tid vil du kunne booke dine billetter til Reservoir her på kino.dk.

Nyeste film i biografen

Flere aktuelle film