Første kig på ny Dexter-serie: Sådan ser den unge seriemorder ud

Premieredatoen afsløres også
Showtime Networks / Dexter
(© Showtime Networks / Dexter)

Sidst vi så noget til seriemorder og blodekspert Dexter Morgan var i 2022, hvor han vendte tilbage på skærmen med serien 'Dexter: New Blood'.

Nu kan fans af den charmerende morder se frem til en ny og 10 afsnit lang serie om Dexter, når Dexter: Original Sin har premiere til december senere i år.

Nu får vi så første kig på serien med en kort teaser. Den kan du se nederst i artiklen.

Her er tale om en forhistorie om Dexter, der altså foregår før den oprindelige serie.

Således følger man Dexter i hans unge år, når man tages tilbage til Miami i 1991, hvor man følger ham på college og i årene efter uddannelsen.

I oprindelseshistorien vil man bl.a. se, hvordan Dexter forvandler sig til seriemorder, når hans dræbende drifter ikke længere kan ignoreres.

Denne overgang til morder sker med vejledning fra hans far Harry, der som bekendt vedtager et kodeks, der er designet til at hjælpe Dexters dræbende lyster i den rigtige retning.

Et kodeks, der er skabt med formålet kun at finde og dræbe mennesker, der fortjener at blive elimineret fra samfundet uden at komme på politiets radar.

Dexters mørke drifter bliver dog særligt en udfordring for ham, da han begynder på et retsmedicinsk praktikophold ved Miami Metro Police Department.

SkyShowtime / Dexter: Original Sin
(© SkyShowtime / Dexter: Original Sin)

Man bliver således bl.a. introduceret for flere af universets allerede kendte karakterer, men altså i yngre udgaver.

I rollen som den unge Dexter Morgan finder man Patrick Gibson, mens Molly Brown portrætterer Debra Morgan og Christian Slater vil indtage rollen som Harry Morgan.

Mindre spændende er det bestemt ikke, at den originale Dexter-skuespiller Michael C. Hall vil gentage sin rolle. Denne gang som den yngre Dexters indre stemme.

Herudover vil rollelisten bl.a. også bestå af Patrick Dempsey som Aaron Spencer, James Martinez som Angel Batista og Christina Milian som Maria LaGuerta.

Videre kan man se frem til Alex Shimizu som Vince Masuka, Reno Wilson som Bobby Watt og så dukker Sarah Michelle Gellar som Tanya Martin.

Ikke nok med denne prequel-serie, så er også serien Dexter: Resurrection blevet annoceret. Her vil Michael C. Hall vende tilbage i sin legendariske seriemorderrolle i kød og blod.

'Dexter: Original Sin' er pt. sat til at have amerikansk premiere den 15. december på Showtime. Vi afventer en dansk premieredato.