Foråret springer ud i ny animationsfilm for hele familien

Se traileren til 'Harepatruljen: Det store æggekup'
Harepatruljen: Det store æggekup
(© Angel Films)

Det er marts måned, påsken nærmer sig med hastige skridt, og med den kommer der også en ny familiefilm om den største ægspert på området.

Der er selvfølgelig tale om påskeharen, som kan opleves i Harepatruljen: Det store æggekup. Animationsfilmen kan ses i biografen fra den 21. marts. 

Du kan se traileren til filmen i bunden af artiklen.

I filmen møder vi haren Max, der er ægceptionelt stolt over at være den første storby-hare, som kan kalde sig for mester-hare. 

Men med titlen kommer også et ansvar, og Max må nu sammen med sine venner finde sin helt egen superkræft, så han kan beskytte påsken.

Men så sker det, der bare ægge må ske: Påskeharens magtfulde og magiske guldæg bliver pludseligt sort. Hvilket betyder at påsken er i stor fare!

Leo, som er lederen af en bande storby-harer, ønsker nemlig at afskaffe påsken, og derfor narrer han en ræve-familie til at stjæle alle påskeæg. 

Max’ eneste chance for at redde påsken er at samarbejde med den unge ræv Ferdinand, som tilbyder ham sin hjælp. Men kan en hare virkelig stole på en ræv?

'Harepatruljen: Det store æggekup' vises med dansk tale, og stemmerne leveres af bl.a. Karoline Hamm (Smuk), Alex Høgh Andersen (Nattevagten - Dæmoner går i arv) og Anette Støvlebæk (Kapgang).

'Harepatruljen: Det store æggekup' får premiere i biografen den 21. marts.

Du kan købe dine billetter til filmen herunder: