Fortsættelsen til populær hitserie fra 2010'erne er aflyst: Holdt kun to sæsoner

Det blev kun til to sæsoner i efterfølgeren om "løgnerne"
Pretty Little Liars remake
(© Warner Bros. Televison)

Med utallige valgmuligheder af både film og tv-serier på en efterhånden bred skare af streamingtjenester, er der ved at danne sig en tendens til, at der simpelthen ikke er et stort nok publikum til de mange muligheder.

Serier, på trods af gode anmeldelser, bliver i øjeblikket aflyst på stribe – vi har set det med American Rust, Walker, Outer Range, The Girls on the Bus og My Lady Jane for blot at nævne et par stykker.

Og nu falder hammeren så over Pretty Little Liars-efterfølgeren fra MAX, der kun efter to sæsoner er blevet aflyst. Det skriver The Hollywood Reporter.

Sæson to sluttede ellers på lidt af en cliffhanger med en gruppe piger, der bærer masker, der ligner de fem 'liars', mens de går ned ad gangen på deres high school. 

Men hvad det skulle have betydet, får vi aldrig svaret på. 

I en pressemeddelelse skriver MAX, at de har været stolte af serien, selvom den ikke forsættes.

- Selvom Max ikke vil gå videre med en tredje sæson af Pretty Little Liars, er vi meget taknemmelige for vores medskabere, Roberto Aguirre-Sacasa og Lindsay Calhoon Bring, samt teamet hos Warner Bros.

- Deres unikke og moderne kreative vision - kombineret med det enorme talent fra vores cast og crew - gav serien et sjovt, skræmmende perspektiv, der hyldede sine oprindelige rødder i Rosewood.

Det vides ikke, hvorfor serien, med den ellers så populære forgænger, der forløb henover hele syv sæsoner, er blevet aflyst. Dog kan dårlige anmeldelser ikke være blandt årsagerne.

'Pretty Little Liars' har nemlig en flot score på hele 90% på filmsitet Rotten Tomatoes fra anmelderne, og en ligeledes flot score på 77% fra publikum. Derved har dem, som har set serien, været glade for den. 

Per udelukkelsesmetode må det derfor konkluderes, at aflysningen skyldes manglende seere - i hvert fald indtil andet offentliggøres.

Sæson 1 og 2 af 'Pretty Little Liars' kan ses på MAX, hvor også originalen kan ses.