Fra aliens til lyssværd: Skal Sigourney Weaver være med i ny Star Wars-film?

Filmen skal efter sigende være baseret på en Star Wars-serie
Billede

Når det kommer til at tackle rumvæsner og rumstationer, så er der én specifik person, der bare er lidt sejere end alle andre.

Faktisk har hun siden rumgyset Alien i 1979 kunnet prale med at være ekspert, når det kommer til uddeling af alien-tæv. 

Vi taler selvfølgelig om den benhårde science fiction-dronning Sigurney Weaver.

Noget tyder dog på, at de ikoniske rumvæsner i Alien-universet ikke helt var udfordring nok for hende. Ifølge Variety er hun nemlig i øjeblikket i gang med at forhandle en rolle til en kommende Star Wars-film.

Filmen skal efter sigende være en spinoff til Star Wars-serien 'The Mandalorian', hvor vi fik første sæson i 2019. Siden er det blevet til i alt - indtil videre - tre sæsoner.

I 'The Mandalorian' følger man den garvede dusørjæger Din Djarin og den lille Grogu, der i daglig tale måske er bedre kendt under navnet Baby Yoda.

Det kan dog nu tyde på, at duoens serie-eventyr er ved at nå sin ende, eftersom man har valgt, at serien skal udvides med den film, som Sigourney Weaver altså er i spil til.

Det er til gengæld ikke ensbetydende med, at Sigourney Weavers mulige rolle kun vil optræde i den kommende film.

Tværtimod har der været flere tilfælde af karakterer, som er blevet introduceret i enten film eller serier og som efterfølgende er vendt tilbage i andre historier. 

Det er bl.a. sket med serien 'The Book of Boba Fett' og senest med den aktuelle serie 'Ahsoka', hvilket blot gør Sigourney Weavers mulige rolle endnu mere spændende. 

Den kommende 'The Mandalorian'-film har endnu ingen titel eller premieredato.