Glem alt om Disney: Dansk folkeeje er et frådende uhyre i ny gyser-trailer

Første kig på 'The Little Mermaid'
The Little Mermaid
(© MSR Media International)

Først var det Peter Plys, der i Winnie The Pooh: Blood and Honey blev forvandlet til en blodtørstig morder og som nu i øvrigt får en efterfølger.

Derefter blev det den kære Bambi, som står for skud, da det er blev annonceret, at dådyret også skulle forvandles til en dræbermaskine.

Nu er turen så kommet til et dansk folkeeje, hvor man har valgt at tage fat på en historie, der også er kendt fra Disney, nemlig den lille havfrue.

Du kan se den første plakat nederst i artiklen, hvor du ligeledes kan finde traileren til 'The Little Mermaid' på MSR's hjemmeside via link.

Som titlen antyder, vil filmen tage udgangspunkt i tanken om en rødhåret havfrue, nøjagtig som i Disneys og H.C. Andersens eventyr. 

Forskellen er bare, at det ikke umiddelbart virker til, at denne fortælling vil fokusere på en omgang "og de levede lykkeligt til deres dages ende".

For selvom historien i H.C. Andersens udgave, faktisk er relativt dyster, så er det ingenting ift. Den behandling, som den kommende gyser vil give karakteren. 

Det vides endnu ikke om The Little Mermaid vil få dansk biografpremiere.

Du kan se traileren til The Little Mermaid her.