Husker du barnestjerne fra 00’erne? I dag laver han noget helt andet

Hans historie fra Hollywood er hjerteskærende
'Agent Cody Banks'
(© 'Agent Cody Banks' / Metro-Goldwyn-Mayer)

Har du set tv og film i starten af 00’erne, er du næppe kommet uden om barnestjernen Frankie Muniz

Fra 2000 til 2006 og 151 afsnit spillede han Malcolm i den meget populære komedieserie ’Malcolm in the Middle’, mens han på filmfronten sprang ud som Agent Cody Banks i to film om barnespionen. 

Frankie Muniz var her, der og alle vegne.

I dag er Frankie Muniz 38 år. Berømmelsen startede, da han var 11 år, og inden hans 20-års fødselsdag var han mangemillionær. Men medaljen har som bekendt en bagside.

Rykket til Los Angeles for at jage Hollywood-drømmen splittede nemlig hans familie. I det australske program I am a Celebrity … Get me out of here fortæller han bl.a., hvordan hans mor flyttede med ham, mens hans far og søster blev hjemme i North Carolina. 

'Malcolm in the Middle'
(© 'Malcolm in the Middle' / Fox)

Hans forældre endte dog med at blive skilt i den tidsperiode - og familien var blevet splittet.

- Jeg ved ikke, hvor meget positivt jeg bragte til familien. Jeg var ikke en del af familien, siden jeg var 11 år, fordi det var, der jeg rejste, udtaler han.

Siden har Frankie Muniz forladt Hollywood - men gæsteoptræder dog stadig i ting i ny og næ, ligesom han tidligere har meldt sig klar til at lave en Malcolm in the Middle-film.

I dag har den tidligere barnestjerne dog satset på en hel anden karriere. Han har nemlig været racerkører siden 2007 - dog uden den helt store succes. I 2024 er han rykket videre til NASCAR, hvor han satser stort, og hvor han altså tidligere i år fik sin debut.