Ikonisk Hollywood-stjerne afslører nærdødsoplevelse: Havde ingen puls

Skuespilleren fortæller, hvad der venter efter døden...
Hangman
(© Patriot Pictures)

En af filmhistoriens mest ikoniske skuespillere var tæt på at tage billetten for få år siden.

I et nyt interview med The New York Times før udgivelsen af sin kommende erindringsbog 'Sonny Boy', har Al Pacino afsløret, at han havde en nærdødsoplevelse efter et alvorligt sygdomsforløb med COVID-19 i 2020.

Skuespilleren fortæller, at idet han pådrog sig sygdommen inden vaccinerne blev tilgængelige, tog hans helbred en slem drejning, og han mistede endda sin puls midlertidigt.

Den 84-årige skuespillegende forklarer, at episoden begyndte, efter at han følte sig "usædvanligt dårlig", før han til sidst fik feber og blev alvorligt dehydreret.

- Så jeg fik nogen til at skaffe en sygeplejerske til at hydrere mig. Jeg sad derhjemme, og jeg var helt væk. Båre sådan. Jeg havde ikke en puls.

- I løbet af få minutter var ambulancen foran mit hus. Jeg havde omkring seks paramedicinere i stuen, og der var to læger, og de havde disse dragter på, der så ud som om, de var fra rummet eller noget.

Godfather-stjernen kaldte situationen "chokerende", og bemærkede, at da han kom til bevidsthed, var han omgivet af en hel skare af mennesker.

- Alle var omkring mig, og de sagde: "Han er tilbage. Han er her."

Pacino blev i interviewet spurgt, om den skræmmende hændelse havde nogen "metafysiske følgevirkninger," hvortil han svarede:

- Det havde den faktisk. Jeg så ikke det hvide lys eller noget. Der er ingenting,

- Som Hamlet siger, "At være eller ikke at være"; "Det uopdagede land hvorfra ingen rejsende vender tilbage". Og han siger to ord: "Ikke mere". Det var ikke mere. Du er væk. Jeg havde aldrig tænkt over det i mit liv. 

- Men det lyder godt at sige, at jeg døde én gang. Hvad er der, når der ikke er mere?

Al Pacino er slet ikke klar til at tage fra os endnu, og han har lige nu mange forskellige projekter i pipelinen, bl.a. filmen 'In the Hand of Dante', hvor han skal spille overfor folk som Gerard Butler, Gal Gadot, Oscar Isaac, Jason Momoa og Martin Scorsese. Vi kender endnu ikke dens premieredato.