Inden premieren: Populær TV 2-serie forlænges med endnu en sæson

'Sygeplejeskolen' vender allerede tilbage i september
Sygeplejerskolen
(© Mike Kollöffel/TV 2)

Under en uge inden, at der er premiere på den sjette sæson af den populære danske serie Sygeplejeskolen, har TV 2 offentliggjort, at der er en syvende sæson på vej.

Det skriver mediekoncernen i en pressemeddelelse.

Således er SF Studios, der producerer serien, i fuld gang med forberedelserne til sæson 7, der forventes at få premiere på TV 2 i 2025.

Inden da skal vi dog lige have set sæson 6, der udkommer på TV 2 Play og TV 2 Charlie den 8. september. 

I den sjette sæson spøger branden, der endte sæson fem, stadig. Ulykken har haft store konsekvenser for Fredenslund og de ansatte på sygehuset, som på hver deres måde er påvirket af branden. 

Det giver pludselig anledning til at tage livet op til revision og spørge sig selv: Er jeg lykkelig? Når jeg det, jeg drømmer om?

Tilbage på rollelisten finder vi Molly Egelind, Jesper Groth, Ulla Vejby, Anna Stokholm, Jakob Åkerlind, Mikkel Becker Hilgart, Katrine Greis-Rosentahl, Jon Lange, Thue Ersted Rasmussen, Neel Rønholt, Jens Jørn Spottag og mange flere, der alle er en del af det faste ensemble. 

Derudover får sygehuset glæde af en ny afdelingssygeplejerske, Inge Holm, som spilles af Lone Rødbroe, mens blandt andre Caspar Phillipson medvirker i afsnit tre som en affekteret Giro 413-sanger.

'Sygeplejeskolen' sæson 6 kan ses på TV 2 Play og TV 2 Charlie fra den 8. september, mens sæson 7 forventes at lande til næste år.