Jim Carreys ikoniske skurkerolle får et makeover

Det er tredje gang, han spiller rollen
Sonic the Hedgehog
(© Paramount Pictures / Sonic the Hedgehog)

Inden premieren på den første Sonic-film i 2020, fik det blå pindsvin efter stor utilfredshed fra fans en makeover, der gjorde ham mere tro mod spil-karakteren.

Filmen blev en kæmpe succes og samtidig startskuddet til det, som nu nærmer sig at blive en decideret trilogi. Sonic the Hedgehog 3 har biografpremiere den 25. december i år.

Hver film har selvfølgelig sin egen historie, men fælles for dem er bl.a., at Jim Carrey medvirker i rollen som superskurken Dr. Robotnik.

Jim Carrey har da også på mange måder virket som den perfekte skuespiller til rollen, da han om nogen kan finde ud af at levere en excentrisk præstation. 

Når det er sagt, har der dog været snak om, at hans portrættering af skurken - mere specifikt udseendet - ikke har stemt helt overens med originalen.

Det har dog ikke været lige så slemt, som førnævnte situation med Sonic, der fik fansbasen til at gribe høtyv og fakler. 

Nu er der imidlertid godt nyt for fans af Jim Carrey og hans skurkeportræt. Der blev nemlig ved årets CinemaCon vist klip fra den kommende 3'er. Det skriver Screenrant.

I disse klip ser man efter sigende en Dr. Robotnik, som bl.a. skulle have taget på i kilo - og dermed i højere grad ligner den originale figur fra spillet. 

Derudover skulle 3'eren fokusere på et samarbejde mellem Dr. Robotnik og Shadow, der kan siges at være en slags ond Sonic med stemme af Keanu Reeves

'Sonic the Hedgehog 3' har biografpremiere den 25. december.