Joey Moe debuterer som spillefilmsinstruktør med dansk thriller

Sangeren er blevet filmskaber
Joey Moe
(© Rasmus Lind)

Joey Moe er bedst kendt som sanger med hits som 'Smukkest På En Søndag', 'Million' og 'Du’ En Éner' på cv'et, men den seneste tid har han været mere og mere aktiv i filmens verden.

I 2021 var han aktuel med familiefilmen Buster Oregon Mortensen, hvor han fungerede som instruktørassistent. 

Nu debuterer han som solo-instruktør med spillefilmen 'Ripple', og han har tilmed skrevet den danske thriller. Det fremgår en af en pressemeddelelse fra filmselskabet Kelope Entertainment.

Filmen tager fat i true crime-genren og er inspireret af virkelige hændelser.

- Jeg har altid haft en forkærlighed for film som '21 Grams', 'Memento' og 'Pulp Fiction', som alle har utraditionelle fortællegreb, udtaler Joey Moe i pressemeddelelsen. 

- 'Ripple' kan tilmed være en smule vanskelig at putte i én kasse, for jeg tog et bevidst valg om at udfordre min fortællerstil ved at sætte kurs ned ad den smalle kringlede sti frem for den trafikerede motorvej.

LÆS OGSÅ: Joey Moe drømmer om at blive filminstruktør: Inspireret af Nolan og lorteøen

- Jeg håber, at 'Ripple' både vil underholde og gøre indtryk, og mit ønske er, at 'Ripple' bliver et vidnesbyrd om, at kunsten kan rumme mange facetter. Samtidig er den bevis på, at jeg nu har åbnet døren til en ny kunstnerisk verden, som jeg ikke agter at lukke i lige foreløbig!

Ripple
Ripple (© Kelope Pictures)

'Ripple' følger tv-værten Erik Hammer (Ulrich Thomsen), der får besøg af den populære podcast vært Lotus (Diêm Camille), der bliver indhentet af sin skæbne, da tv-udsendelsen tager en uventet drejning. 

Et enkelt mord udløser en sommerfugleeffekt, der spinder gennem generationer og væver tre separate fortællinger sammen. 

I jagten på at finde sammenhængen og stoppe vanviddet, involverer lydteknikeren Marrit (Ida Marie Nielsen) politibetjent Erneeraq (Rasmus Hammerich), hvilket sender dem begge ud i et opgør med fortiden – alt er på spil imens en hel nation ser med live. 

Blandt de medvirkende i spillefilmen møder vi foruden Ulrich Thomsen og Rasmus Hammerich (begge biografaktuelle i Den Grænseløse), Diêm Camille (skaberen og hovedrolleindehaveren af tv-serien 'Bad Bitch'), Gustav Marzetta Gleerup (Hooligan) samt Ida Marie Nielsen, som er bedst kendt fra sin medvirken i den populære tv-serie 'Vikings'.

'Ripple' får biografpremiere den 14. marts, og du kan allerede nu købe billetter til en række forpremierer. 

Find billetterne herunder: