Kæmpesucces bliver til ny film med Ariana Grande: Se den første eventyrlige trailer

Baseret på klassiker fra 1939 og populær musical
Wicked: Part One
(© UIP / Wicked: Part One)

Den udødelige eventyrklassiker The Wizard of Oz fra 1939 får med Wicked: Part One en spin-off-film, som er den første ud af to dele, hvor Wicked: Part Two kommer i 2025.

Vi skal dog (kun) vente til november med at se den første del af eventyret, som nu har fået sin første fortryllende trailer.

Se den første trailer til 'Wicked: Part One' nederst i artiklen.

De to film er baseret på den populære Broadway-musical 'Wicked', som handler om Elphaba, den onde Heks fra Vest (The Wicked Witch of the West) og Glinda, den gode Heks fra Nord (The Good Witch of the North).

Broadway-musicalen er den næststørste af sin slags nogensinde, kun overgået af 'The Lion King'. Musicalen vil også snart blive vist i Danmark. Allerede i 2016 overgik den 1 mia. dollars i samlede indtægter på verdensplan.

I hovedrollerne som de to hekse ses henholdsvis Cynthia Erivo og Ariana Grande, mens instruktørposten varetages af Jon M. Chu, der bl.a. står bag succesen Crazy Rich Asians.

Filmens troldmand spilles af selveste Jeff Goldblum, mens man rollelisten bl.a. også byder på Oscar-vinderen Michelle Yeoh fra film som Everything Everywhere All at Once, Crouching Tiger, Hidden Dragon og den nævnte 'Crazy Rich Asians'.

Wicked: Part One' har biografpremiere den 28. november 2024.