Kendt fra Ramasjang: Sød og sjov animationsfilm til hele familien

Se traileren til den biografaktuelle film
Ræv og Hare redder skoven
(© Another World Entertainment)

"Så sætter vi Operation Red Ugle i værk!"

Sådan lyder det fra Ræv i traileren til den nye familiefilm Ræv og Hare redder skoven. Se traileren i bunden af artiklen.

Da de to venner Ræv og Hare, der bor sammen ude i skoven, opdager, at deres nabo Ugle er forsvundet, må de sammen med deres venner lede hele skoven igennem efter ham. 

I deres søgen opdager de en stor sø, som ikke var der før. Kan søens pludselige opståen have noget at gøre med Ugles forsvinden? Men de må skynde sig, for vandet synes at stige, og snart er de to venner viklet ind i et spændende og sjovt eventyr.

Filmen er baseret på de berømte børnebøger af Sylvia Vanden Heede og fungerer samtidig som efterfølger til TV-serien om Ræv og Hare, som man har kunne se på DR Ramasjang.

Selvom den er et resultat af digital 3D-animation, som vi kender det fra de fleste andre moderne børnefilm, ser vi i traileren, hvordan den også har et stopmotion-inspireret look, der er skabt ved først at lave karaktererne af ler og så scanne dem, så de kan animeres digitalt.

Filmen havde premiere på filmfestivalen i Berlin i 2024 i deres børnesektion Generation.

Blandt de danske stemmer kan man finde navne som Mille Lehfeldt, Nicolai Jørgensen, Rasmus Botoft, Mark Le Fêvre og Jens Jacob Tychsen.

'Ræv og Hare redder skoven' har dansk biografpremiere på torsdag d. 11. juli.

Se traileren herunder: