Lumière og Sebastians arvtager: Mød Disneys nye stjerne-makker

Og hør den næste "Havet er skønt"
Ønsket
(© Walt Disney Pictures)

En ny video viser eksklusive klip fra den kommende Disney-tegnefilm Ønsket, skabt af de samme mennesker, som lavede kæmpehittet Frost (2013). 

Videoen sætter fokus på Star, en lille magisk makker til filmens hovedperson Asha. Star er bogstaveligt talt en stjerne, en ønskestjerne, en lille kugle af endeløs kosmisk energi, som dukker op for at hjælpe med at opfylde Ashas ønske. 

I videoen løfter Disney sløret for en af filmens sange, som præsenterer Star, hvor den lille stjerne giver en masse forskellige dyr og planter evnen til at tale (og synge!). 

Videoen kan ses nederst i denne artikel.

Sangen hedder “I’m a Star” og har det største antal medvirkende af nogen Disney-sang nogensinde med 28 vokalister. Scenen viser nemlig, hvordan alle dyrene og planterne får stemmer og straks bryder ud i sang, så hver vokalist lægger stemme til et dyr eller en plante.

“I’m a Star” skal bringe tankerne tilbage på klassiske Disney-ensemblesange som “Havet er skønt” fra Den lille havfrue og “Vær vor gæst” fra Skønheden og udyret, der også er sunget af henholdsvis talende dyr og genstande (i disse tilfælde primært krabben Sebastian og lyset Lumière).

Ud over “I’m a Star” vil ‘Ønsket’ på klassisk Disney-vis også have et sangnummer, som er fremført af filmens skurk, og som på engelsk hedder “This Is The Thanks I Get?!”

Både “I’m a Star” og “This Is The Thanks I Get?!” er skrevet af den amerikanske singer-songwriter Julia Michaels, som har skrevet alle sangene til filmen. Hun medvirker også i videoen, hvor hun er med til at præsentere “I’m a Star”.

‘Ønsket’ handler om 17-årige Asha, der lever i det magiske land Rosas, hvor ønsker kan blive opfyldt. Rigets konge Magnifico styrer, hvilke ønsker som bliver opfyldt, og hvilke der ikke gør, men Asha er idealist, og en dag ønsker hun noget så stærkt, at stjernerne svarer ved at sende hende Star.

Sammen må Asha og Star konfrontere formidable fjender for at bevise, at når et modigt menneskes vilje forbindes med stjernernes magi, kan vidunderlige ting ske.

Ønsket har premiere i danske biografer 7. december.

Køb allerede nu billetter her.

Se videoen om 'I'm a Star' herunder.