Mesterinstruktør bekræfter: Legendarisk 90er-film får efterfølger

En af de bedste film i genren
Billede
(© Heat / Warner Bros.)

Der har været mange gode kup-film gennem tiden, men der er én bestemt film, som på mange måder står højere end alle de andre. 

Vi taler selvfølgelig om Michael Manns exceptionelle 90er-actionfilm, Heat. Og er man fan af filmen, så er der godt nyt, for instruktøren brygger på en efterfølger.

Spørgsmålet er så, hvordan man følger op på en film, der ikke blot er set som en af de bedste i genren, men samtidig også har en rolleliste, der består af nogle af vores tids mest anerkendte skuespillere?

Rollelisten til filmen bestod nemlig af ingen ringere end Al Pacino (The Godfather), Robert De Niro (Cape Fear), Val Kilmer (Kiss Kiss Bang Bang) og mange flere.

Her har den skarpe læser måske allerede studset over, at samtlige af de ovenstående stjerner stadig er iblandt os, så hvorfor skulle Michael Mann spekulerer i andre skuespillere?

Spekulationen i nye stjerner skyldes, at den nye film eftersigende vil tage udgangspunkt i en novelle fra 2022 skrevet af Meg Gardiner og Michael Mann selv.

Det betyder samtidig også, at den nye film som udgangspunkt, kommer til både at være en prequel og en sequel. Med andre ord vil den foregå både før og efter originalen fra 1995.

Derfor antages det, at man vil caste nye skuespillere til at spille de førnævnte stjerners roller - blot i en yngre udgave. Og allerede nu er der mange rygter om, hvem der kan komme i spil: 

F.eks. Adam Driver, der netop har spillet rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns nyeste film Ferrari, er rygtet til at spille Robert De Niro's rolle som Neil McCauley.

Men også Timothée Chalamet (Dune: Part 2) er rygtet til en rolle, specielt efter at Al Pacino selv pegede på skuespilleren, da han blev spurgt til en mulig arvtager til rollen som Vincent Hanna.

Ligeledes er Austin Butler (Elvis) sat i forbindelse med Val Kilmers rolle som Chris Shiherlis, efter at være set træne sit sigte på en skydebane.

Den kommende 'Heat 2' afventer stadig yderligere information og en premieredato.