Ny afsløring om 'Dune 3': Vil fokusere på dette

Denis Villenneuve udtaler sig om sidste del af Dune-trilogien
Dune: Del 2
(© Warner Bros.)

Den biografaktuelle Dune: Del 2 er blevet en stor biografsucces - bl.a. med over 330.000 solgte billetter i Danmark. 

Så populær at det nu er bekræftet fra produktionsselskabet Legendarys side, at man officielt arbejder på en tredje film i sanduniverset.

Denis Villeneuve, som har lavet de to første, skal igen stå bag kameraet. Og i et nyt interview med New York Times giver han sin seneste opdatering på Dune: Del 3, som han er ved at skrive lige nu.

I den næste film vil han især fokusere på en radikal ændring, som han har foretaget på baggrund af Frank Herberts bogforlæg.

Denis Villeneuve holder fortsat kortene tæt til kroppen, men løfter alligevel lidt af sløret for, hvad der bliver et af de store omdrejningspunkter i 'Dune: Del 3' bliver. Nemlig karakteren Chani:

- Vreden [som Zendayas karakter føler i slutningen af Del 2] er enorm. Jeg vil ikke afsløre, hvad jeg har tænkt mig at gøre med den tredje film. Men jeg ved præcis, hvad jeg skal gøre. Jeg skriver det lige nu. Men der er masser af at dykke ned i dér, og jeg er meget begejstret for den beslutning.

Det lyder altså til, at Zendayas karakter Chani vil få en afgørende rolle i 'Dune: Del 3', der vil være baseret på romanen 'Dune Messiah'.

Følger indeholde spoilers for afslutningen på 'Dune: Del 2'.

I slutningen af del 2 ser vi, hvordan Paul Atreides (Timotheé Chalamet) forråder Chani ved at indgå i et politisk ægteskab med Princess Irulan (Florence Pugh) - og dermed bryder alt, hvad han hidtil har lovet hende.

Chani er i bogudgaven ikke på samme måde ramt og mere indforstået med denne beslutning, hvilket altså er en radikal forskel mellem bog og film - og noget som Villeneuve åbenbart bygger videre på.

Zendaya fortsætter sin succes efter 'Dune: Del 2' med den premiereaktuelle Challengers - som faktisk ser ud til at blive stjernens bedst anmeldte film nogensinde.

'Dune: Del 2' kan ses i biografen nu. Køb dine billetter på kino.dk.

LÆS OGSÅ: Læs alt vi ved om 'Dune: Del 3'