Officielt: Hitserie med Cillian Murphy fortsætter som film

Shelby overtager Netflix
Peaky Blinders
(© Netflix)

Nyheden som fans af Shelby-familien har ventet spændt på: Netflix har officielt givet grønt lys for en Peaky Blinders-spillefilm, der kommer til at markere Cillian Murphys tilbagevenden som den ikoniske Tommy Shelby.

Annonceringen kommer efter mange års spekulationer og hints fra folkene bag serien bl.a. showrunneren Steven Knight, der tidligere på året så godt som bekræftede, at projektet var i fuld gang med at blive udviklet, og Cillian Murphy var tilbage på rollelisten. 

Nu har vi dog fået den officielle bekræftelse fra Netflix, der har udgivet et billede af manuskriptet til filmen på deres sociale medier. Se det i bunden af artiklen.

Mens plotdetaljer og yderligere casting forbliver hemmeligholdt, har Knight tidligere antydet, at historien vil udspille sig under Anden Verdenskrig, hvilket lover et nyt og intenst kapitel i Shelby-sagaen.

OBS: Resten af artiklen indeholder spoilers for sidste sæson af Peaky Blinders.

Den sidste sæson af serien sluttede med, at Tommy Shelby ridder mod solnedgangen, sandsynligvis for at skabe et nyt liv, efter at have mistet stort set alt. Men med filmen i horisonten kan fans nu se frem til at se, hvor Tommys rejse tager ham hen.

Cillian Murphy har i den grad tur i den for tiden, idet han tidligere på året vandt sin første Oscar for bedste skuespiller for sin præstation i Oppenheimer, hvor han spillede titelrollen J. Robert Oppenheimer.

Han er samtidig blevet bekræftet til at medvirke i zombiefilmen '28 Years Later', hvor han vil vende tilbage til sin rolle som Jim, som han tidligere spillede i forgængeren 28 Days Later.

Peaky Blinders-filmen er produceret af Netflix, og vi forventer derfor desværre ikke, at den får biografpremiere i Danmark. Vi ved ligeledes ikke, hvornår filmen forventes at komme på Netflix. Den går i produktion senere i år.