Opdagede du det? Kæmpestjerne har skjult gæsteoptræden i ny Deadpool-film

Mange fans missede det
Deadpool & Wolverine
(© Deadpool & Wolverine / Walt Disney Pictures)

Advarsel: Artiklen indeholder spoilers for 'Deadpool & Wolverine'. Vend om nu, hvis du ikke vil have afsløret noget fra filmen!

Det er snart 2 uger siden at sommerens nok største blockbuster, Deadpool & Wolverine, ramte de danske biografer. Selvom man har set filmen og måske tror, at man har fanget mange af referencerne og gæsteoptrædenerne, er der rigelig grund til at tage tilbage til biografmørket og se, om man kan fange flere af de skjulte detaljer, som filmen bugner med.

Der er naturligvis en lang række åbenlyse gæsteoptrædener, der dukker op undervejs, men der er også nogle højt profilerede navne, som nemt kan gå manges næse forbi.

Specielt i scenen, hvor det store korps af Deadpool-varianter ankommer, er det ikke hvem som helst, der har de røde masker på.

Bl.a. ved vi, at det er hovedrolleindehaveren Ryan Reynolds kone, skuespilleren Blake Lively, der spiller Lady Deadpool, og to af deres børn, Inez og Olin, der leverer stemme til Kidpool og Babypool.

Men Reynolds rekrutterer ikke blot sine nærmeste. En anden af ​​hans berømte venner dukker nemlig også op i samme scene. 

Man kan ikke bebrejdes for at misse det, fordi man har været så opslugt af filmen, men vi kan bekræfte, at det var Matthew McConaugheys karakteristiske stemme, der kom ud af Cowboy Deadpool.

Matthew McConaughey i 'Failure To Launch'
(© 'Failure To Launch' / Paramount Pictures)

På trods af, at han kun har en enkelt replik, giver det fans, der længe har ønsket at Interstellar-stjernen skulle blive en del af Marvel-universet, en smagsprøve på, hvordan det ville være.

McConaugheys navn blev angiveligt fremført som en mulig Doctor Strange til filmen fra 2016, som i sidste ende gik til Benedict Cumberbatch, mens McConaughey også efter sigende afviste en rolle i Guardians of the Galaxy Vol. 2 som skurken Ego.

Så indtil videre bliver vi nødt til at stille os tilfredse med at se stjernen i cowboystøvler som den pistolslyngende Deadpool-variant med en enkeltstående sætning.

En cameo i filmen kendte Ryan Reynolds ikke engang til. En kendt Marvel-stjernes bror sneg sig nemlig også med i skjul af Deadpool-dragten.

'Deadpool & Wolverine' kan ses i biograferne nu - find dine billetter her.

Køb billetter