Popstjerne står bag vildt actionprojekt: 'Mad Max: Fury Road' møder 'Evil Dead'

Post Malone slår sig sammen med Michael Bay
Billede

Hvad får man, hvis man blander en verdenskendt popstjerne, store filmeksplosioner, Mad Max: Fury Road og Evil Dead?

Vi har absolut ingen ide, men det ser ud til, at vi inden for en overskuelig fremtid, faktisk får svaret på netop det spørgsmål. 

Ifølge Bloody Disgusting arbejder Vault Comics i øjeblikket på udgivelsen af en original historie skabt af verdensstjernen Post Malone. 

Det er begrænset, hvad vi ved om den, men i en pressemeddelelse beskrives den som en blanding af 'Mad Max: Fury Road' og demonisk gys i stil med 'Evil Dead'. 

Derudover ved vi, at historien foregår i middelalderens Europa, hvor det eneste, der står i vejen for en hærgende horde af dæmoner, er en mystisk, pansret lastbil sendt fra Himlen. Ja, du læste rigtigt.

Det lyder umiddelbart som en hæsblæsende omgang, som Vaul Comics planlægger at udgive i 2025.

I forlængelse af dette, er en filmatisering også på tale, og hvem kontakter man, når sådan en historie skal laves om til film?

Til det spørgsmål findes der selvfølgelig kun ét rigtigt svar… Hollywood-eksplosionernes mester, Michael Bay, der da også selv er begejstret for projektet: 

- Jeg elsker at arbejde med talentfulde personer, og Post Malone er utrolig talentfuld, jeg glæder mig til at arbejde med ham omkring så spændende en idé.

Post Malone med det civile navn Austin Post, er en af verdens største popstjerner, som langsomt er på vej ind på filmscenen, senest med en optræden i genindspilningen af 'Road House'.

Post Malone er selv begejstret for samarbejdet med Michael Bay og Vault Comics:

- Jeg er så spændt på at dele denne badass historie med verden, og jeg kunne ikke bede om bedre partnere end Michael Bay og Vault til at hjælpe med at bringe historien til live.

Selvom tegneserien er sat til at komme allerede næste år, så vides det endnu ikke, hvonår vi kan forvente filmatiseringen af det nye univers.