Populær karakter kan vende tilbage i 'Dune 3': "Jeg må faktisk ikke sige det her"

Overraskende udmelding
Dune: Del 1
(© Dune: Del 1 / Warner Bros.)

Storfilmen Dune: Del 2 brager afsted i biograferne verden over i disse dage, og efter mindre end tre uger på det store lærred har science fiction-fortsættelsen allerede overgået den første Dune-film med hensyn til indtjening. 

Det er derfor ikke overraskende, at snakken om en 'Dune: Del 3' allerede er gået i gang. Og nu har Hollywood-stjernen Jason Momoa givet sit besyv med omkring hans potentielle fremtid i franchisen.

Jason Momoa medvirkede i 'Dune: Del 1', hvor han spiller krigeren Duncan Idaho. Karakteren - spoiler warning - giver dog sit liv for at redde Timothée Chalamets hovedkarakter Paul Atraides og hans mor Jessica fra de onde sardaukarer.

Så hvordan kan Momoa vende tilbage til Dune-universet? Skuespilleren har hintet til, at en stor scene med hans karakter blev klippet ud af 'Dune: Del 1', som han vil forsøge at få tilbage.

I et interview med Men's Health fortæller Jason Momoa følgende: 

- Oh man, jeg kan faktisk ikke sige det her. Jeg kommer i problemer. Fuck.

- Nå, der var noget, der var virkelig cool, som var med i filmen, som ikke kom med i den første, og det var ret episk... Jeg vil prøve at få det tilbage. Jeg vil prøve at få det tilbage i den tredje.

'Dune: Del 3' er ikke officielt blevet offentliggjort endnu, men instruktør Denis Villeneuve har afsløret, at han allerede arbejder på manuskriptet.

Læs alt vi ved indtil videre om 'Dune: Del 3' her.

Den biografaktuelle storfilm 'Dune: Del 2' udforsker den unge hertug Paul Atreides mystiske rejse, hvor han forenes med Chani og fremenerne, mens han er på hævnens krigssti mod de sammensvorne, der ødelagde hans familie. 

Da han står foran et valg mellem sit livs kærlighed og universets skæbne, gør han alt for at forhindre en frygtelig fremtid. 

Den stjernespækkede rolleliste byder igen på bl.a. Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgaard og Javier Bardem, mens Austin Butler, Florence Pugh og Christopher Walken træder ind i science fiction-universet for første gang.

'Dune: Del 2' kan ses i biografen nu.