Rygter om ny Spider-Man-film manet i jorden: Ikke skrottet

Producer afviser
Billede
(© UIP)

Den forgangne uge har nyheder om, at den næste film i Spider-Verse-franchisen skulle blive yderligere forsinket, cirkuleret på internettet. Historien har gået på, at man efter sigende skulle have skrottet en stor del af animationsfilmen Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, da man internt hos produktionsselskabet Sony var uenige om filmens kreative retning.

Rygterne har naturligvis gjort mange fans nervøse omkring den ventede film, men nu har Christopher Miller, der er producer og forfatter på den animerede superheltefranchise, skudt bekymringerne ned.

Miller skrev på det sociale medie X, at intet er blevet skrottet og "filmrullerne er pænt ved at tage form".

Der er dog ikke blevet uddybet yderligere omkring, hvornår vi kan forvente at se superheltefilmen, som stadig ikke har en premieredato.

Christopher Miller og hans faste samarbejdspartner Phil Lord producerede begge Spider-Verse-filmene og skrev Spider-Man: Across the Spider-Verse sammen med Dave Callaham. De to filmskabere har arbejdet på franchisen fra start, hvilket gør Miller til en autoritet, når det kommer til opdateringer om produktionsplanerne.

'Spider-Man: Across the Spider-Verse' fra sidste år og den kommende 'Spider-Man: Beyond the Spider-Verse' blev oprindeligt skrevet som én film, inden de blev splittet af hensyn til spilletiden. Man skulle derfor tro, at der var helt styr på historien til trilogiafslutteren.

Med det sagt tager animation tid, og det kan være, at Spider-Verse-filmskaberne er ivrige efter at sikre, at 'Spider-Man: Beyond the Spider-Verse' afslutter franchisen med bravur.

LÆS OGSÅ: Tom Holland vender tilbage i 'Spider-Man 4': Ny instruktør fundet til superheltefilmen

Spider-Verse-film