Se billedet: Marvels nye superheltehold samles for første gang

Flere film kan være på vej
Fantastic Four
(© Ebon Moss-Bachrach (The Bear / Disney+), Joseph Quinn (Hoard / Erebus Pictures), Vanessa Kirby (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One / UIP), Pedro Pascal (The Last of Us / HBO))

Marvels kommende Fantastic Four-film har længe været på vej, men endelig nærmer optagelserne sig. Og nu får fans det allerførste samlede kig på Marvels nyeste superheltehold.

Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach og Joseph Quinn er de nyeste tilføjelser til Marvel-universet, og de skal bringe den ikoniske firkløver til live.

Optagelserne starter snart i London, og for at fejre dette har Pedro Pascal, der spiller Reed Richards, delt et billede af sig selv med de øvrige tre medlemmer af superhelteholdet. Se billedet nederst i artiklen.

Dette markerer begyndelsen på en ny æra for Marvels "første familie", som allerede har tre filmatiseringer bag sig. Reed Richards (Mr. Fantastic), Sue Storm (Den usynlige kvinde), Johnny Storm (Flammen) og Ben Grimm (the Thing) er tidligere blevet portrætteret i film fra 20052007 og senest i 2015.

Det er dog aldrig rigtig lykkes af fange den rette stemning fra tegneserieforlægget, og især filmen fra 2015 blev mødt med hård kritik. Derfor bliver det interessant at se, om dette nye hold kan lykkes. 

Pedro Pascal har de seneste år opnået en status som en af tidens mest eftertragtede skuespillere. I år kan vi glæde os til at se ham i den længe ventede Gladiator 2, hvor også Joseph Quinn er med på rollelisten.

Joseph Quinn, der blev kendt for sin rolle som Eddie Munson i 'Stranger Things', hvor hans uforglemmelige guitarsolo gjorde ham til en fanfavorit, skal spille den brændende Johnny Storm/Flammen.

Vanessa Kirby og Ebon Moss-Bachrach, der indtager rollerne som Sue Storm og The Thing, har også medvirket i nogle af tidens største serier. 

Vanessa Kirby er kendt for  sin præstation som Prinsesse Margaret i 'The Crown', mens Ebon Moss-Bachrach har høstet stor anerkendelse for sin rolle som den temperamentsfulde Richie i 'The Bear'.

På billedet, som Pedro Pascal har delt, er de fire skuespillere samlet. Billedteksten "vores første mission" kunne indikere, at rollebesætningen har skrevet under på flere film, hvilket ville betyde, at vi kommer til at se disse fantastiske fire tilbringe meget mere tid sammen i fremtiden. 

'The Fantastic Four' forventes at få premiere til juli 2025. Se billedet her.