Se den første trailer: Gyser-sensation får 2'er, der vil "traumatisere dig i flere dage"

'Smile 2' får premiere til efteråret
Smile 2
(© Smile 2 / UIP)

Gyset Smile skulle faktisk have været udkommet direkte på streaming, men efter at have set filmen, besluttede filmselskabet bag, at den havde biografkvaliteter. Og beslutningen om at sende filmen på det store lærred gav i den grad pote.

'Smile' blev en enorm succes på verdensplan, og i Danmark blev den set af over 130.000 i biografen.

Nu er opfølgeren Smile 2, der officielt har fået titlen 'Smile Deluxe', på vej, og den første uhyggelige trailer er netop landet. Se traileren nederst.

Traileren lover endnu flere gruopvækkende smil og blodige besættelser. 

2'eren følger denne gang en popstjerne, der bliver drevet til vanvid af en ond forbandelse, efter hun overværer en anden besat begå selvmord. Igen viser forbandelsen sig i form af uhyggelige smil på menneskene omkring hende.

Både nye og velkendte ansigter er på rollelisten: Kyle Gallner er bekræftet til at vende tilbage som detektiven fra den første film, Joel, mens Jesse T. Usher, Gillian Zinser og Martin Matulis siges også at gøre comeback. 

Blandt den nye tilkomne ses skuespillerne Lukas Gage (Euphoria) og Rosemarie DeWitt (The Staircase). Mens Anatomy Of A Scandals-stjernen Naomi Scott er gyserefterfølgerens nye hovedrolle. 

Det første kig på 'Smile 2' er blevet vist for et publikum i USA under CinemaCon, hvor mediet Collider forudsiger, at gyset vil efterlade publikum traumatiserede i flere dage.

'Smile 2' får biografpremiere den 17. oktober.