Se den virale video: Will Smith tager r*ven på biografpublikum

'Bad Boys 4' er i biografen nu
Bad Boys Ride or Die
(© SF Studios)

Will Smith er på lidt af en charmeoffensiv i disse dage efter at være blevet smidt på Hollywood-porten i 2022, hvor han gav Chris Rock en syngende lussing ved Oscar-showet, da komikeren havde lavet en joke om Will Smiths hustru Jada Pinkett Smith.

Skuespilleren er i Bad Boys: Ride or Die nemlig tilbage som den cool, sjove og charmerende betjent Mike Lowrey overfor Martin Lawrence som den småuheldige makker Marcus Burnett.

Og strategien ser ud til at have virket, actionfilmen har fået en strålende start i biograferne, hvor den har overgået alle forventninger.

Will Smith stopper dog ikke. For nyligt skruede stjernen helt op for charmen, da han efter en visning af den fjerde Bad Boys-film i Los Angeles overraskede biografpublikummet ved at have sneget sig ind i salen - det til stor jubel for gæsterne. Se Instagram-videoen med Will Smith nederst i artiklen.

Will Smith gør bestemt, hvad han kan for at få folk tilbage i biografen og sine fans med sig igen. Måske resten af Hollywood følger med og tilgiver stjernen for det såkaldte 'the slap'?

I optagelserne fra biografen lader det i hvert fald til, at lussingen var glemt, da Will Smith roligt slentrede ud af salen med de øvrige gæster, hvor en folkemængde vokser omkring ham til stor glæde for Oscar-vinderen.

Will Smith er uanset hvad i hvert fald tilbage i biografen for fulde skrue i rollen som fanfavoritten Mike Lowrey.

'Bad Boys: Ride or Die' kan ses i biografen. Find dine billetter hos kino.dk her.

LÆS OGSÅ: 'Bad Boys 4' overgår alle forventninger i biografen