Se første trailer til 'Venom 3' med Tom Hardy

Klar til en sidste dans?
Billede
(© Sony Pictures)

Tilbage i 2018 fik en af verdens mest elskede anti-helte sin første solo spillefilm, med ingen ringere end selveste Tom Hardy i hovedrollen. 

Vi taler selvfølgelig om den menneskeædende, destruktive og til tider vittige Venom, der nu godt 6 år efter premieren på den første, står til at få afsluttet sin trilogi.

Det sker med Venom 3, som har fået undertitlen "The Last Dance", hvilket tyder på, at dette måske er sidste gang vi får lov til at opleve Hardy i rollen som Spider-Man-skurken.

Du kan se traileren til 'Venom 3': The Last Dance nederst i artiklen. 

Vi ved endnu ikke ret meget om filmen, men i en pressemeddelelse fra SF Studios har man udsendt følgende synopsis af den kommende film: 

"Eddie og Venom er på flugt og jaget af begge deres verdener. Da nettet strammes om dem, bliver duoen tvunget til at tage en altødelæggende beslutning...".

Den afslører hverken hvorfor eller hvordan, men når det er sagt, så virker den til at ligge op til en episk finale, hvilket understøttes af den hæsblæsende trailer.

I filmen vil vi endnu engang kunne opleve Tom Hardy i rollen som Venom, men ifølge filmdatabasen IMDB er der faktisk flere nævneværdige navne på rollelisten.

Heriblandt Juno Temple (Ted Lasso), Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave), Clark Backo (Letterkenny) og selvfølgelig Peggy Lu, der vender retur som kioskejeren Mrs. Chen.

Filmen er skrevet af Kelly Marcel (Saving Mr. Banks), der også har skrevet de to forgængere, men som nu også springer ud som instruktør med den kommende 'Venom 3'. 

'Venom 3: The Last Dance' har biografpremiere den 24. oktober.

Venom 3