Skuespilleren bag 'The Nun' er med i 00'ernes uhyggeligste scene

Ikke til at genkende!
The Nun 2
(© Warner Bros. (still))

Skuespilleren Bonnie Aarons har i de seneste år gjort uudsletteligt indtryk på gyserfans i først The Conjuring 2, Annabelle 2: Skabelsen (ukrediteret) siden The Nun og snart dens efterfølger, The Nun 2, der får biografpremiere i denne uge.

Bonnie Aarons spiller her rollen som dæmonnonnen Valak, men det er langt fra første gang, skuespilleren har skræmt biografgængere for vid og sans. 

For 22 år siden havde den Oscar-nominerede Mulholland Dr. af David Lynch premiere, og der er især én scene, de fleste vil huske som værende særligt uhyggelig. Måske endda den mest ikoniske fra filmen overhovedet!

LÆS OGSÅ: Skuespilleren bag The Nun sagsøger Warner Bros.

Scenen foregår til en start på en amerikansk diner, hvor Dan (Patrick Fischler) fortæller sin ven om et mareridt, han har haft. I drømmen er han på selvsamme diner, og bag den er der en mand, som han ikke kan få ud af hovedet. Han afslutter med at sige: ”Jeg håber, at jeg aldrig ser ham uden for den drøm.”

Dan indvilliger i at gå om bag dineren for at afmystificere mareridtspersonen blot for at opdage, at der netop befinder sig en sådan skabning bag den grafittiovermalede mur. Scenen trækkes i langdrag for på et uventet tidspunkt at levere en af filmhistoriske største jumpscares. 

LÆS OGSÅ: Den dæmoniske nonne er virkelig creepy i ny teaser til 'The Nun 2'

Scenen er da også blevet fremhævet af bl.a. MovieWeb, der kalder den såkaldte ”Winkie’s Scene” for den mest skræmmende scene i en ikke-gyser-film. Undertegnet er tilbøjelig til at give dem ret, og du kan selv få syn for sagen nederst i artiklen.

Mulholland Drive
Mulholland Drive (© Les Films Alain Sarde)

Bag den tonstunge sminke som den uhyggelige skikkelse finder vi så Bonnie Aarons, hvilket nok kommer bag på de fleste, som ikke har IMDb’s rolleliste i frisk erinding. Delvist fordi den omtales som en ”han”, men også fordi makeuppen ville gøre alle ukendelig.

Bonnie Aarons kan som sagt snart opleves i 'The Nun 2', hvor hun igen hjemsøger Taissa Farmigas Søster Irene. Filmen foregår i 1956 i Frankrig. En præst bliver myrdet, og en ondskab breder sig. Søster Irene står igen ansigt til ansigt med dæmonnonnen Valak.

'The Nun 2' får premiere den 7. september.

Anbefalet til dig