Stjerne fik uventet reaktion: "De bedste bryster i Hollywood"

Sydney Sweeny er nu biografaktuel i ny gyser
Anyone But You
(© SF Studios)

Sydney Sweeney er en af de mest produktive skuespillere i øjeblikket. Hun har haft hele 3 film i biografen indenfor 5 måneder med den romantiske komedie Anyone But You, superheltefilmen Madame Web og nu nonnegyset Immaculate, som netop har fået premiere.

Den 26-årige stjerne har ikke holdt skjult, at hun har et tæt forhold til sine bedstemødre, og i Today Show har hun bl.a. afsløret, at hun fik fløjet dem ned til optagelserne på 'Immaculate' i Italien, hvor de fik lov at spille nonnestatister.

Det er ikke første gang, at Sweeneys bedsteforældre har været samtaleemne i et talkshow. Tilbage i 2022 fortalte hun i The Ellen DeGeneres Show om premieren på anden sæson af hendes gennembrudsserie 'Euphoria', som hun havde inviteret hele sin familie med ind at se.

Sweeney havde dog på det tidspunkt ikke lige tænkt på hvor meget nøgenhed, der faktisk var med i serien, og det blev hurtigt akavet for skuespilleren.

- Jeg havde inviteret hele min familie, og jeg tænkte ikke rigtigt på [nøgenheden, red.]. Jeg tænkte bare, "det er en Hollywood-premiere! I bliver nødt til at komme!"

- Vi sad alle sammen ved siden af hinanden foran denne her gigantiske skærm.

Skuespilleren fortæller, at hun lå på gulvet af pinlighed. Men til hendes store overraskelse havde hendes bedsteforældre en noget anden reaktion, end hun havde frygtet.

- De sagde, at jeg har de bedste bryster i Hollywood.

I 'Immaculate' spiller Sydnet Sweeney den hengivne amerikanske nonne Cecilia, som flytter til et afsides kloster i det idylliske italienske landskab for at komme endnu tættere på gud.

På klostret får Cecilia en helt særlig rolle, men den varme velkomst udvikler sig hurtigt til et mareridt, da det bliver klart, at klostret gemmer på mørke og skræmmende hemmeligheder. 

'Immaculate' kan ses i biografen nu