Tim Curry vender tilbage i sin første biograffilm i 14 år

'The Rocky Horror Picture Show' stjerne er klar til endnu en gyserfilm.
Tim.Curry
(© Twentieth Century Fox)

For næsten 50 år siden, i filmen The Rocky Horror Picture Show sagde Tim Curry i rollen som den famøse transseksuelle fra transsylvanien: "You will discover that when the mood takes me... I can be quite generous". 

Og netop generøs har den 78 årige skuespiller, der er født i 1946, tænkt sig at være. Tim Curry er nemlig tilbage på det store lærred for første gang i 14 år i gyserfilmen 'Stream'. Det skriver Variety

Tim Curry led i sommeren 2012 et alvorligt slagtilfælde, hvilket satte hans arbejde foran kameraet på pause. Trods sit alvorlige sygdomsforløb, der har betydet at Curry har siddet i kørestol lige siden, valgte den engelske stjerne dog ikke trække sig helt fra branchen. 

Skuespilleren, der af mange er kendt fra ikoniske roller som Dr. Frank-N-Furter i 'The Rocky Horror Picture Show', Pennywise fra gyserklassikeren 'It' (Det onde) og den skøre concierge i Alene Hjemme 2 - Glemt i New York, har siden sit sygdomsforløb medvirket i en række animerede film og tv-serier. Hans arbejde inkulderer bl.a. 'Star Wars: The Clone Wars' og 'Det Ukendtes Skov' 

Nu er han så tilbage på det store lærred, og tilmed i en gyser. 

'Stream' har følgende synopsis: Familien Keenans simple weekendudflugt forvandler sig til en ferie om liv eller død, da fire sindsyge mordere, der leger en sadistisk leg, lukker hotellet ned og konkurrerer om at udføre de mest kreative mord på gæsterne. 

Hvilken rolle gyser-veteranen skal spille er der endnu ikke løftet sløret for, men instruktør Michael Leavy fortæller til Variety at han er "beæret" over at have Curry som en del af produktionen.

'Stream' fik premiere onsdag den 22 august i udvalgte biografer i USA. Der er endnu ikke nogen fastlagt dato for en dansk premiere.