Timothée Chalamet skal spille flamboyant sportslegende i ny film

Af manden bag 'Uncut Gems'
Wonka
(© Wonka / Warner Brothers)

Efter at have domineret ved billetlugerne det sidste år med Dune: Del 2 og Wonka, byder fremtiden for Timothée Chalamet nu på flere meget spændende biografiske film. Efter først at have spillet Bob Dylan i den kommende 'A Complete Unknown', er Chalamet nu klar til at spille et andet New York-ikon af en lidt anden art. 

Dune-stjernen skal spille den legendariske bordtennismester Marty Reisman i filmen, der har fået titlen 'Marty Supreme'. Det bekræftes af et X-opslag fra produktionsselskabet A24.

Reisman, der fik kælenavnet "bordtennistroldmanden", vandt 22 store bordtennistitler i en karriere, der strækker sig over seks årtier. 

Efter at have startet sin karriere med at spille i byparker i New York for småpenge i 1940erne, endte Reisman med at spille en væsentlig rolle i populariseringen af ​​bordtennis i USA. Han er stadig den ældste vinder af det amerikanske mesterskab i sportens historie, efter han vandt i en alder af 67 i 1997.

Inden hans bortgang i 2012 nåede Reisman at blive en sand legende indenfor sporten og var udover hans enestående dygtighed med et bat og en bold især kendt for sin flamboyante stil. 

Selvom tennis længe har været en yndlingssport blandt filmskabere - se bare dette års romantiske drama Challengers - har dens miniature indendørs fætter aldrig helt opnået den samme filmiske profil. Måske kan Chalamet var være med til at lave om på det.

Filmen skal instrueres af Josh Safdie, som for nylig er gået solo efter mange års anerkendt samarbejde med sin bror Benny Safdie. Det bliver Joshs første film siden brødrenes store hitfilm Uncut Gems og hans første solo-instruktørprojekt siden hans debut i 2008 med 'The Pleasure of Being Robbed'.

'Marty Supreme' har endnu ingen premieredato.