Toneangivende filmmagasin lukker og slukker

Blandet blev etableret i 1997
Gladiator 2
(© UIP / Gladiator 2)

Efter 27 år og 356 udgaver er det nu slut. Det toneangivende britiske filmmagasin Total Film drejer nøglen om. Det annoncerer de på det sociale medie X:

- Nu er der kun tilbage at sige en stor tak til alle de medarbejdere, skribenter, designere og fotografer, der har gjort Total Film til det trykte magasin, det har været i løbet af de sidste 27 år.

Taksigelserne fortsætter også til magasinets læsere:

- Og vi vil også gerne udtrykke vores endeløse tak til alle, der har læst, abonneret på eller på anden måde støttet bladet.

Det betyder, at det kommende nummer af magasinet bliver det sidste, siden Total Film blev grundlagt i 1997.

Det sidste fysiske nummer af magasinet bliver med Gladiator 2 på coveret. Det udkommer i både fysisk form og digitalt den 10. oktober.

Så hvis du slår kløerne i den sidste udgivelse af Total Film, kan du bl.a. læse interviews med filmskaberen Ridley Scott samt skuespillerne Paul Mescal og Denzel Washington fra den kommende Gladiator-fortsættelse.

Udover, at magasinet gennem årene har budt på et væld af interviews med små som store stjerner, har man også kunnet læse artikler samt bl.a. anmeldelser af både biograffilm, dvd'er og Blu-rays.

Det blev i 2014 annonceret, at Total Film ville fusionere til GamesRadar+ med SFX, Edge og Computer and Video Games, men har altså fungeret som filmmagasin også de seneste 10 år. 

Vi kan ikke andet end at begræde, at vi nu bliver et filmmedie mindre. Det er trist ikke kun for dem, der arbejder på Total Film, men bestemt også alle os, der har læst med gennem årene.