Umage makkerpar fra 'Twins' på vej tilbage til det store lærred?

Arnold Schwarzenegger og Danny DeVito genforenes
Billede
(© Twins / Universal Pictures)

Ved dette års Oscar-uddeling kunne man opleve en genforening af to helt unikke skuespillere, nemlig selveste Arnold Schwarzenegger og Danny DeVito.

Skuespillerparret stod for hele to Oscar-uddelinger, men også et glædeligt gensyn mellem dem og Michael Keaton, som alle har en fortid i Batman-universet. 

LÆS OGSÅ: Se videoen: Batman genforenes med to gamle fjender ved Oscar-showet 2024

Synet af Schwarzenegger og DeVito sammen igen gav da også flashbacks til deres legendariske samarbejde i filmen Twins fra 1988, men tilmed et håb om et muligt nyt samarbejde, som nu faktisk ser ud til at blive en realitet.

DeVito har nemlig medvirket i et interview med CNN og udtalt sig om et fremtidigt projekt, der lige nu er under udvikling:

- Vi arbejder på noget, et projekt som vi kommer til at lave sammen, endnu en film. Arnold og jeg er gode venner. Vi mødte hinanden mange år før 'Twins'. Vi kommer rigtig godt ud af det med hinanden. Vi håber, at vi snart har et godt manuskript, som vi kan gå videre med.

Men til trods for deres gode venskab, så er det faktisk lang tid siden, at vi sidst har kunne opleve et samarbejde mellem de to skuespillere.

LÆS OGSÅ: Efter 5 år: Arnold Schwarzenegger vender tilbage til det store lærred

Sidst vi så Schwarzenegger og DeVito i en film sammen, var tilbage i 1994 med komedien Junior, som desværre ikke havde samme kvalitet som 'Twins'.

Derudover har der længe været rygtet en 'Twins 2', der i en periode var kendt under titlen 'Triplets', men som aldrig blev til noget.

Det fremtidige projekt mellem Schwarzenegger og DeVito afventer stadig yderligere inoformation.