Ventet Henry Cavill-film får (endelig) premieredato i hjemmebiografen

Flere har efterspurgt en dansk premiere
the ministry of ungentlemanly warfare
(© Lionsgate)

Over de sidste måneder har vi modtaget flere henvendelser vedrørende actionfilmen The Ministry of Ungentlemanly Warfare, som tilbage i april fik amerikansk biografpremiere.

Filmen, der har Henry Cavill i central rolle, sprang de danske biografer over. Men nu har vi fået en premieredato for, hvornår den lander på streaming.

'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' kan ses på Prime Video fra d. 25. juli.

Du kan se traileren til filmen nederst i artiklen.

Henry Cavill, Alan Ritchson og Co. spiller britiske specialstyrker fra Anden Verdenskrig i den nye film fra den populære instruktør Guy Ritchie, som senest har instrueret Dar Salim i både i krigsfilmen The Covenant og Netflix-serien 'The Gentlemen'.

Krigsfilm har altid været populære, og genren har vundet intet mindre 17 Oscar-priser for bedste film gennem tiden, herunder årets vinder 'Oppenheimer'. Men 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' har en mere skør, action-fokuseret tilgang til genren.

Filmen fortæller historien om Special Operations Executive (SOE) – den hemmelige enhed, der blev blev oprettet i 1940 og hjalp med at sabotere nazisterne og deres allierede med guerillataktik herunder attentater og ødelæggelse af fabrikker.

Blandt holdet ses bl.a. den danske commando Anders Lassen, der spilles af Alan Ritchson, som specielt er kendt for at spille titelrollen i Prime-serien 'Reacher'.

Se vores samlede liste med 6 film, du skal streame i juli her.