12 år efter flop: Populært gyser-spil er på vej som film... igen!

Se det første foto af ikonisk monster
Silent Hill
(© Silent Hill DCP Inc)

Den japanske gyserspil-serie 'Silent Hill' er yderst populær. Faktisk vurderes det, at franchisen har mere end 10 millioner spillere på verdensplan. Men man har aldrig rigtig formået at få omsat succesen til film.

Af to omgange har man forsøgt. I 2006 fik Silent Hill premiere - bl.a. med danske Dan Laustsen som fotograf. Den blev en økonomisk succes, men kritikere og fans var ikke søde mod værket.

Det samme kan siges om dens efterfølger 'Silent Hill: Revelation', der udkom i 2012 og blevet et decideret kritikerflop - og som holder en score på 10% ud af 100 på Rotten Tomatoes.

Så nu starter man forfra med 'Return to Silent Hill', og det først foto af det ikoniske monster "Pyramid Head" er ude. Se det nederst i artiklen.

'Return to Silent Hill' er baseret på franchisens vel nok mest populære spil, nemlig 'Silent Hill 2'. 

Hovedkræften bag filmen er franske Christophe Gans, som faktisk stod bag kameraet på det første filmforsøg i 2006 samt den franske film Pagten fra 2001.

Passende med en fransk instruktør, så er 'Return to Silent Hill' faktisk blevet vist på Cannes Filmfestival, og det er således i denne forbindelse, at det første foto er ude.

Jeremy Irvine (War Horse) spiller James, en knækket mand efter et forlist forhold med sit livs kærlighed Mary (Hannah Emily Anderson).

Men da et brev fra hende sender ham tilbage til Silent Hill, finder han en ukendelig by, der er omformet af en ukendt ondskab. I James' jagt på at finde Mary, møder han uhyggelige skabninger og begynder at få en forståelse af mysteriet omkring byen.

'Return to Silent Hill' har ikke en premieredato endnu.

Silent Hill
(© Aleksandar Letic / Maze Pictures)