21 år efter kommer fortsættelsen: Se det første billede

Optagelserne starter til sommer
Freaky Friday
(© Buena Vista Distribution)

Rygterne har floreret i flere år. Så sent som sidste år skrev vi, at Disney faktisk havde givet grønt lys for en fortsættelse til 'Freaky Friday 2'.

Men nu skulle den være helt sikker. Fortsættelsen til 2003-komedien er bekræftet, og instruktøren er nu på plads. Det skriver The Hollywood Reporter.

Freaky Friday havde Jamie Lee Curtis og Lindsay Lohan i hovedrollerne som mor og datter, der for en dag skifter krop. Og de er begge i forhandlinger om at vende tilbage. Men den virker ret sikker, hvis man ser det foto som stjerne-duoen har lagt ud, hvor Disney faktisk er blevet tagget. Se det nederst.

Studiet har udvalgt instruktør Nisha Ganatra til jobbet. Hun har tidligere stået bag kameraet på en lang række serier, der tæller titler som 'Transparent', 'Brooklyn Nine-Nine', 'And Just Like That...' og 'Welcome to Chippendales'. Samt filmene Late Night og The High Note.

Hvilket betyder, at man faktisk regner med at optagelserne kan starte allerede til sommer i Los Angeles.

'Freaky Friday' er baseret på en populær bog af Mary Rodgers fra 1972, som er blevet filmatiseret hele seks gange i alt. Senest i 2018 forsøgte Disney med en ny version, men 2003-versionen bliver den første til at få en direkte efterfølger.

Begge skuespillere er et godt sted i karrieren. Jamie Lee Curtis vandt sidste år årets første Oscar for sin præstation i 'Everything Everywhere All at Once', mens Lindsay Lohan er midt i et comeback til branchen og har medvirket i et par romantiske komedier på Netflix. Senest i 'Irish Wish'.

Det vides ikke, hvorvidt 'Freaky Friday 2' bliver en biograffilm eller laves direkte til Disney+.

Se det første foto af reunionen herunder.