3 tips til julens biograftur med familien

Drømme, ønsker og ænder
Langt fra andedammen
(© Langt fra andedammen (UIP) / Wonka (Warner Bros.) / Ønsket (Disney))

Julen betyder både juleknas og nissehuer. Det er også hjerternes fest, hvilket bl.a. også betyder, at vi samles med familien. Så hvad er bedre end at samles i biografen? Nej vel.

Vi giver nederst i artiklen vores tre biograftip i videoen under formatet Filmfokus, der er udviklet i samarbejde med Dansk Reklame Film. Det er her, vi stiller skarpt på din næste store biografoplevelse.

Denne gang er det film for hele familien i juleferien, det handler om. Læs mere om filmene herunder, hvor du også bliver guidet til at finde dine billetter.

Ønsket
(© Walt Disney Pictures)

Ønsket

Disney-filmen er en episk animeret musical, der finder sted i ønskernes rige Rosas. Her møder vi den 17-årige Asha - en evig optimist med et skarpt sind.

I et øjeblik af desperation beder Asha en bøn til stjernerne om at få opfyldt et øsnke. Det besvares af en kosmisk kraft i form af en lille kugle af endeløs energi kaldet Star.

Sammen må de forsøge sammen at overvinde en farlig fjende for at redde Rosas og samtidig bevise, at når en modig persons vilje forbindes med stjernernes magi, kan der ske vidunderlige ting. 

Køb dine billetter til 'Ønsket' her.

Wonka
(© Warner Bros.)

Wonka

I den eventyrlige komedie møder vi den unge chokolademager Willy Wonka, der fyldt med håb og eventyrmod ankommer storbyen med en masse ideer til den unikke chokoladebutik, han vil åbne. 

Wonka kommer dog hurtigt i problemer med bl.a. myndighederne og folk, der franarrer ham hans sidste penge samt byens chokoladekartel, der indædt holder på at bevare deres chokolademonopol. 

Intet kan dog stoppe verdens største chokoladeopfinder, der spilles af Timothée Chalamet, som både synger og danser sig vej gennem chokoladeevntyret.

Køb dine billetter til 'Wonka' her. 

Langt fra andedammen
(© Langt fra andedammen / UIP)

Langt fra andedammen (biografpremiere den 21. december).

'Langt fra andedammen' er en ny animationsfilm fra Illumination, der tidligere har stået bag film som Grusomme Mig og Syng. 

Her møder man en andefamilie, der ikke helt kan blive enige om, hvor vinteren skal tilbringes henne. Andemor Ann vil sydpå, mens andefar Mads bekymrer sig mere for de farer, flyveturen kan udsætte familien for.

Men da en anden andefamilie på træk lander i deres dam og fortæller om eksotiske steder, får Ann overtalt Mads til at tage på familieferie til det tropiske Jamaica, så deres børn kan komme ud og opleve verden.

Køb dine billetter til 'Langt fra andedammen' her.