Afsløret: Mean Girls-stjerne tjente vanvittigt beløb for en halv dags arbejde på ny film

Get in loser, we’re going to the bank
Mean Girls (2024)
(© Paramount Pictures)

Advarsel: Denne artikel indeholder spoilers for den nye, biografaktuelle Mean Girls.

Det er 20 år siden, Mean Girls fløj ind i biograferne og vores hjerter med et par lyserøde stiletter på.

Filmen er centreret omkring den normale pige Cady Heron, der forsøger at infiltrere den populære klike på hendes nye high school – inklusive deres bidronning, Regina George – og ved et uheld bliver en af dem i processen. 

'Mean Girls' er tidligere blevet omdannet til en scenemusical, der åbnede på Broadway i 2018, og nu er det show blevet omarbejdet til en filmmusical, som havde premiere i sidste uge, med et helt nyt sæt stjerner foran kameraet.

Dog indeholder den nye film også et par kendte ansigter med en række gæsteoptrædener fra den oprindelige film. Den største publikumsreaktion har nok været det øjeblik, hvor den oprindelige hovedrolle, Lindsay Lohan, dukker op på skærmen. 

Lohan er i den nye film vært for den klimatiske Mathletes-konkurrence, og spiller dermed over for den nye Cady Heron, spillet af Angourie Rice.

LÆS OGSÅ: 20 år senere: Sådan definerede 'Mean Girls' en hel generation

Hendes korte optræden, der ikke varer mere end et par minutter i filmen, og som efter sigende kun tog en halv dag at filme, gav hende en ret betydelig sæk penge at lune sig på.

Variety rapporterer, at Freaky Friday-skuespillerinden tog 500.000 dollars hjem for sit arbejde, hvilket svarer til omkring 3,5 millioner danske kroner. Ikke dårligt for en halv dags arbejde…

Den nye 'Mean Girls' kan ses i de danske biografer nu.