'Avatar 3' får officiel titel: Nyt element i spil

Vand er skiftet ud med ild
Avatar
(© Disney)

Disney har netop afholdt D23, hvor de har løftet sløret for en lang række detaljer om kommende film og serier.

En af disse afsløringer var den officielle titel på Avatar 3, der nu har fået titlen 'Avatar: Fire and Ash'.

Dermed går den i fodsporene på forgængeren, Avatar: The Way of Water, som altså også havde et element i fokus. Denne gang skifter vi fokus fra vand til ild.

James Cameron var selv tilstede ved afsløringen, hvor han gav et par hints til, hvad vi kan forvente af 'Avatar: Fire and Ash'.

Den legendariske instruktør fortalte (via Variety):

- Du kommer til at se mere til Pandora end nogensinde før. Det er et vanvittigt eventyr og en fryd for øjet, men der er også meget mere på spil fødselsmæssigt end før. Vi bevæger os ind i meget udfordrende territorie for alle de karakterer, som du kender og elsker.

'Avatar: Fire and Ash' vil byde på en ny Na'vi-stamme, der tilbeder ild - og skulle smøre sig ind i aske. En klan, som Cameron har beskrevet som mere magtfokuserede og voldelige - hvilket truer en naturlige balance på planeten Pandora.

Den 3. Avatar-film blev indspillet samtidig med den forrige film, der fik premiere i 2022. Men en af de ting, som især har forsinket den nye film, er det store postproduktions-arbejde.

Ydermere blev hele Avatar-holdet og James Cameron ramt af en trist nyhed i juli, da det kom frem, at superproduceren og Camerons højrehånd Jon Landau var død.

'Avatar: Fire and Ash' står til at få premiere i december 2025, mens to efterfølgere, hhv. 'Avatar 4' og 'Avatar 5' venter i december 2029 og 2031.