'The Batman 2' udskudt i et år: Her er den nye premieredato

Robert Pattinson vender tilbage ... om endnu længere tid
'The Batman'
(© 'The Batman' / Warner Bros.)

Robert Pattinsons udgave af The Dark Knight vender ikke tilbage til det store lærred lige foreløbigt. Den ventede opfølger til The Batman fra 2022 er nemlig blevet udskudt et år fra sin premieredato i 2025.

Det betyder, at The Batman 2 nu får biografpremiere den 1. oktober 2026.

Ifølge The Hollywood Reporter skyldes forsinkelsen den omfattende forfatter- og skuespiller-strejke som ramte Hollywood sidste år, og dermed ikke de store ændringer som er foregået bag kulisserne på Warner Bros. og DC.

Siden premieren på 'The Batman' har hierarkiet i DC ændret sig. James Gunn og Peter Safran har således overtaget styringen på tegneserie-gigantens film- og serieudgivelser.

Det er blevet meldt klart ud, at 'The Batman' og det univers som forfatteren og instruktøren bag, Matt Reeves, er ved at skabe, kommer til at stå for sig selv i DC og fungerer i sit eget univers uden for det, som Gunn og Safran er ved at opbygge.

'The Batman' udvides nemlig ikke kun med en filmisk fortsættelse. En tv-serie om skurken 'The Penguin' i skikkelse af Colin Farrell forventes at få premiere på HBO Max i 2024 - måske endda med en optræden fra Robert Pattinsons Batman. Ligesom at en serie om Arkham Asylum ligeledes er under udvikling.

Det bliver sjovt nok en tidligere Batman-skuespiller som overtager filmens gamle premieredato.

Det bliver Frankenstein-filmen 'The Bride!' som overtager pladsen i oktober 2025. Filmen har Christian Bale i en central rolle og instureres af Maggie Gyllenhaal.

Robert Pattinson har efter sigende en aftale om tre Batman-film med Warner Bros., så vi skal nok ikke forvente, at 'The Batman 2' bliver den sidste film i det univers. Den første blev en stor succes, der indbragte 772 millioner dollars på verdensplan.

Den næste DC-film bliver Joker 2: Folie a Deux, som kan ses i de danske biografer fra 3. oktober 2024.

'The Batman 2' får premiere den 1. oktober 2026.