Breaking Bad-stjerne vender tilbage i 'Nobody 2': Dansker udset til stor rolle

Premieredatoen og instruktør er afsløret
Bob Odenkirk i 'Nobody'
(© UIP)

Allerede da vi talte med holdet fra Nobody i 2021, sagde alle, at man meget gerne ville lave en fortsættelse til den underholdende actionfilm.

Over de sidste tre år har der været små pip hist og her omkring den mulige efterfølger. Men nu er det officielt: Bob Odenkirk er klar til en ny omgang i Nobody 2.

Det skriver Deadline, som også kan afsløre, at instruktøren bliver indonesiske Timo Tjahjanto ('The Night Comes for Us').

Breaking Bad-stjernen, der senere fik sin egen spin-off med 'Better Call Saul', skal dermed tilbage i skarp træning. Da vi interviewede ham i forbindelse med den første film, fortalte han nemlig, at han havde trænet i over to år op til rollen i 'Nobody'.

Og hvis holdets ord fra 2021 skal stå til troende, så er en dansk skuespiller udset til en langt større rolle i fortsættelsen.

I 'Nobody' viser den ellers normalt udseende familiefar, Hutch, sig at være alt andet end en "nobody". Så da et hjemmerøveri går galt, bliver det starten på en brutal hævn, som trækker tråde til mafiaen - og Hutch må finde sin gamle, dræbermaskine-persona frem igen.

I filmen spiller Connie Nielsen Becca - hustruen til Bob Odenkirks Hutch. Og mens han kaster sig ud i den ene actionscene efter den anden, så fik den danske skuespiller ikke på samme måde lov til at folde sig ud. 

Noget hun ærgrede sig over, i vores interview med hende, og i den forbindelse udtalte Bob Odenkirk til kino.dk:

- Jeg ville ønske, at Connie også havde nogle kampscener. Måske hvis vi laver en efterfølger. Hun er en dygtig fighter og i god form, så jeg ville elske at have hende med.

Connie Nielsen afslørede således, at hun faktisk var blevet lovet mere action i en potentiel 2'er, som vi nu er på vej. I vores interview fortalte hun:

- Jeg sagde jo til dem, at jeg er rigtig god til action: "Hvor fanden er den actionscene, jeg skal lave?", og de sagde: "Ja, ja, rolig Connie. Det kommer, det kommer. Hvis det går godt, så lover jeg, at du får det med næste gang".

Så vi satser i den grad på, at Connie Nielsen får lov til at rulle sin action-evner ud på det store lærred i 'Nobody 2'.

Senere på året er den danske stjerne aktuel i Gladiator 2 - det første billede af Connie Nielsen er kommet ud.

Efterfølgeren skrives af Derek Kolstad, der også var manuskriptforfatter på den første og ligeledes har været med til at skabe og skrive de tre første John Wick-film.

'Nobody 2' er sat til at få premiere den 15. august 2025 i USA. Vi afventer pt en dansk premieredato.