Der er noget at leve op til: Fans af disse to vampyrklassikere bør se ny gyserfilm

'Abigail' kan ses i biografen nu
abigail
(© UIP / Abigail)

I vampyrgyset Abigail kidnapper en gruppe kriminelle en lille pige for at skjule sig i en stor villa og blot vente på, at løsesummen udbetales.

Så nemt går det dog ikke. Det viser sig nemlig, at pigen Abigail ikke er som andre piger, men derimod er en dødsensfarlige vampyr!

Filmen, der er aktuel i landets biografer i denne uge, er instrueret af Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett (Ready or Not, Scream 5 og Scream 6) og bliver bl.a. kaldt "en af årets bedste film" og "en perfekt gyserfilm".

Ja, det er udtalelser, som i den grad sætter forventningerne op.

Ikke nok med ovenstående lovprisninger, så bliver filmen også nævnt i samme sætning som vampyrklassikerne The Lost Boys og From Dusk Till Dawn fra henholdsvis 1987 og 1996:

- 'Abigail' er alt, hvad jeg vil have af en vampyrfilm: Fantastiske karakterer, store grin og litervis af blod! Det sjoveste, jeg har haft i biografen i år […] Hvis du kan lide 'The Lost Boys' og 'From Dusk Till Dawn', så sæt tænderne i denne! Det skriver anmelderen Cody Leach.

Der er noget at leve op til i gyset, der følger en gruppe kriminelle, der kidnapper en lille pige, der  viser sig at være en dødsensfarlige vampyr! Så nu er kidnapperne på røven.

'Abigail' har biografpremiere den 18. april. Køb dine billetter her på kino.dk.