Det gule fænomen vokser: Mød de nye Mega Minions

De nye figurer er med i 'Grusomme mig 4'
'Minions: Historien om Gru'
(© 'Minions: Historien om Gru' / UIP)

Da Grusomme mig for 14 år siden bragede ind på den store scene, var det især hovedkarakteren Grus små, gule undersåtter, som løb med meget af opmærksomheden.

Minions blev et decideret fænomen, som på mange måder har overgået Grusomme mig-filmene. Således er deres første solofilm fra 2015 også franchisens bedst sælgende kapitel, da den overgik 1,1 milliard dollars i indtjening på verdensplan.

Vi har i årenes løb set de små gule væsener i forskellige afskygninger, og i den nye biograffilm Grusomme mig 4 er de tilbage - og vi får den måske hidtil vildeste version af de elskede Minions. Nemlig Mega Minions!

Mød de fire superhelte-Minions i videoen nederst.

Mega Minions i 'Grusomme mig 4'
(© UIP)

De fem Minions med navnene Dave, Gus, Tim, Mel og Jerry bliver udvalgt til at blive de nye Mega Minions. Et hold, der får kræfter, som på mange måder minder om kendte superheltes egenskaber.

Dave vokser i størrelse og opnår overmenneskelig styrke. Gus får et kegleformet hoved, der gør ham ideel som raket. Ydermere har han en kappe og kan flyve.

Tim er blevet elastisk og kan strække sin krop. Mel har fået laserøjne - og kan brænde hul igennem det meste. 

Jerry er blevet en stenfigur, hvilket gør ham superstærk og betyder, at han nemt kan bryde igennem forskellige genstande, som fx vægge.

Hvordan de spiller ind i handlingen i 'Grusomme mig 4', skal vi ikke afsløre.

'Grusomme mig 4' følger Gru, der nu er far til fire, da en fjende fra fortiden pludselig vender tilbage. Det betyder, at Gru og familien må gå i vidnebeskyttelse. 

Men den kulørte familie har svært ved ikke at skille sig ud i deres nye omgivelser.

'Grusomme mig 4' kan ses i biograferne fra 4. juli.