Efter Oscar-sejr: Emma Stone er tilbage i ny syret film - se traileren

Emma Stone og Willem Dafoe i Yorgos Lanthimos' moderne fabel
Kinds of Kindness
(© 20th Century Studios)

Kort efter Emma Stone kunne trække sig sejrsrigt fra årets Oscar-uddeling som vinder af prisen for Bedste kvindelige hovedrolle i Poor Things, blev et nyt samarbejde mellem hende og instruktøren Yorgos Lanthimos offentliggjort.

Filmen hedder Kinds of Kindness, og den får premiere i denne uge.

Se billeder og trailer nederst i artiklen.

Filmen beskrives af filmselskabet Searchlight Pictures som en triptykon fabel.

De tre historier følger en mand uden valg, som forsøger at tage kontrol over sit eget liv; en politimand, der er bekymret, fordi hans kone, der var forsvundet til søs, nu er vendt tilbage og virker som en anden person; og en kvinde, der er fast besluttet på at finde en specifik person med en særlig evne, der er skæbnebestemt til at blive en fremragende åndelig leder.

Filmen er forfattet af Lanthimos og Efthimis Filippou, som han også har skrevet filmene 'Dogtooth', 'The Lobster' og 'The Killing of a Sacred Dear' med.

Emma Stone genforenes ligeledes med skuespillere fra 'Poor Things', nemlig Willem Dafoe og Margaret Qualley. Mens rollelisten også tæller Joe Alwyn, Jesse Plemons, Hong Chau og Hunter Schafer.

På filmfestivalen i Cannes, hvor 'Kinds of Kindness' havde sin verdenspremiere, blev Jesse Plemons hædret med prisen for Bedste mandlige skuespiller. Fuldt fortjent, for den 36-årige skuespiller står virkelig ud med tre meget forskellige præstationer i én og samme film.

'Kinds of Kindness' er Emma Stone og Yorgos Lanthimos femte samarbejde og mindsanten om ikke også, at et sjette er på tale. Den 5-dobbelte Oscar-nominerede instruktør står nemlig til at lave en genindspilning af den sydkoreanske kultfilm 'Save the Green Planet' bl.a. med den danske producer Lars Knudsen. Stone er på tale til en rolle i filmen.

'Kinds of Kindness' får premiere i biografen den 4. juli. Køb dine billetter her på kino.dk.

Køb billetter

Kinds of Kindness
(© Searchlight Pictures)
Kinds of Kindness
(© Searchlight Pictures)
Kinds of Kindness
(© Searchlight Pictures)
Kinds of Kindness
(© Searchlight Pictures)