En af tidens bedste skurke-skuespillere er hentet ind til 'Captain America 4'

Ekstra optagelser til Marvel-filmen får ny stjerne ombord
Captain America 4: Brave New World / Walt Disney Pictures
(© Walt Disney Pictures)

Netop nu er man i gang med at optage yderligere scener til den kommende Captain America 4: Brave New World. Og til det har man hentet en ny skuespiller ind til rollelisten.

Man finder som bekendt Anthony Mackie i rollen som Sam Wilson aka Captain America efter, at Chris Evans har givet faklen videre. Rollelisten byder ydermere på Harrison Ford, Liv Tyler, Tim Blake Nelson, Danny Ramirez og Rosa Salazar.

Det er Giancarlo Esposito, som er ny mand i Marvel-filmen - dog i en endnu ukendt rolle. Kilder fortæller imidlertid, at her kan være tale om en skurkerolle. Det skriver The Hollywood Reporter.

Mange vil i nyere tid nok kende Giancarlo Esposito fra bl.a. serierne 'Breaking Bad' og 'Better Call Saul' samt Star Wars-serien 'The Madelorian', mens han også er at finde i Francis Ford Coppolas nye Megalopolis.

Nu træder skuespilleren så ind Marvels filmiske univers med disse ekstra optagelser, der øjensynligt er sat til at vare 22 dage, herunder med bl.a. en række nye actionscener. 

Det er i så fald færre ekstra optagedage end på bl.a. Marvelfilm som Doctor Strange in the Multiverse of Madness med sine seks uger og den ekstra produktonstid på The Marvels.

'Captain America 4: Brave New World' beskrives som en politisk action-thriller, der i tone er beslægtet med Captain America: The Winter Soldier fra 2014, der som bekendt havde Chris Evans i hovedrollen og samtidig introducerede netop Anthony Mackie til MCU. 

Marvel-boss Kevin Feige har dusuden talt om filmens mere jordnære tilgang til sin historie, at der hverken er rumvæsner eller tidsrejser med.

Så vi kommer efter alt at dømme i hvert fald ikke til at se Giancarlo Esposito som et tidsrejsende rumvæsen. Det første set-foto af skuespilleren er også sluppet ud. Se det her.

Espositos rolle i MCU har været længe undervejs, helt tilbage i 2022 afslørede stjernen, at han havde holdt møde om en mulig rolle. Dengang blev det spekuleret i, at det kunne være X-Men-relateret.

'Captain America 4: Brave New World' er sat til biografpremiere den 14. februar 2025.