Er det her den næste Rambo? Sylvester Stallone peger på sin arvtager

Den havde vi ikke lige set komme
Rambo: Last Blood Lions Gate Films
(© Lions Gate Films / Rambo: Last Blood)

Sidst vi så Sylvester Stallone i sin legendariske rolle som krigsveteranen John J. Rambo var i 2019 med Rambo: Last Blood. Det var hele 37 år efter debuten i First Blood fra 1982.

Det er indtil videre blevet til i alt fem film i franchisen, der også består af Rambo: First Blood Part II (1985), Rambo III (1988) og Rambo (2008).

Hvis Rambo-rollen skal gives videre til en anden skuespiller, har Stallone i et nyligt interview i The Tonight Show givet sit bud på sin arvtager, nemlig Ryan Gosling. Det skriver Variety.

Således fortalte den 77-årige legende, at han mødte Gosling til en middag, mens han fortsatte med at argumentere for valget af netop ham som en mulig ny Rambo, hvis franchisen skal genoplives:

- Det er klart, at vi er modsætninger. Han ser godt ud. Jeg gør ikke. Helt seriøst! Kunne du forestille mig som Ken? Det virker slet ikke.

Stallone fortæller desuden, at Gosling er stor fan af Rambo. Han plejede faktisk at gå i skole klædt ud som Rambo. Stallone afslutter:

- Jeg tænkte, du ved, det her er interessant. Hvis jeg nogensinde giver stafetten videre, giver jeg den videre til ham, fordi han elsker karakteren.

Ryan Gosling er næste gang biografaktuel med actionfilmen 'The Fall Guy', der har premiere den 1. maj.

Se traileren til 'Fall Guy' herunder: