Første reaktioner på 'Gladiator 2': Mesterinstruktørs bedste film i 23 år

Udvalgte anmeldere har set storfilmen
Gladiator 2
(© UIP)

Selvom der først er biografpremiere på Ridley Scotts nye storfilm Gladiator 2 til november, har en række udenlandske filmkritikere fået lov til at se det episke værk en måned før premieren.

Anmelderne har ikke givet deciderede stjerner, men skriver dog deres umiddelbare reaktioner på de sociale medier i korte opslag.

Reaktionerne er overvejende positive, og nogle er endda VIRKELIG positive og kalder bl.a. 'Gladiator 2' for Ridley Scotts bedste værk i årevis. Én anmelder skriver den bedste siden Black Hawk Down i 2001, altså i 23 år!

Den dobbelte Oscar-vinder Denzel Washington stjæler åbenbart alle de scener, han er med i, og så bliver hovedrollen Paul Mescal, der var Oscar-nomineret for Aftersun, ligeledes fremhævet.

'Gladiator 2' er efterfølgeren til 2000-hittet Gladiator, som fortalte historien om den tidligere romerske general, Maximus (Russell Crowe), der blev gladiator for at hævne sig over den korrupte kejser Commudus (Joaquin Phoenix).

Historien i 'Gladiator 2' vil fokusere på Lucius, der er søn af Lucilla (Connie Nielsen). Lucius så som barn hærføreren Maximus bliver dræbt af kejserens magtbegærlige søn Commodus. Mange år senere bliver hans hjemby erobret af Roms tyranniske kejsere, som leder byen med en jernnæve.

Lucius bliver solgt som slave og trænet som gladiator for at kæmpe i Colosseum. Med imperiets fremtid på spil og vrede i hjertet må Lucius nu konfrontere sin fortid og finde styrken og æren til at bringe Roms storhed tilbage til dets folk.

Gladiator 2
Denzel Washington i 'Gladiator 2' (© UIP)

Herunder finder du en række opslag fra udenlandske anmeldere, som har set 'Gladiator 2'.

Nederst kan du se filmens trailer, og du kan købe billetter til en lang række forestillinger i biografer landet over.