Ghostbusters-favorit er tilbage i ny film: "Det er noget snask"

Interview på 'Ghostbusters: Frozen Empire'
Ghostbusters: Frozen Empire
(© SF Studios)

"He slimed me" er en af de mere ikoniske replikker fra Ghostbusters anno 1984. 

Det er selvfølgelig Bill Murrays Peter Venkman, som bliver smurt ind i grøn slim efter et møde med Slimer.

Den altid sultne, grønne slim-monster - som efter den første film er blevet synonym med franchisen. Et elsket ikon på niveau med filmens spøgelseslogo og Stay Puft Marshmallow Man.

Slimer blev en fast del af holdet i tegnefilmene ('The Real Ghostbusters'), og fik endda en central rolle i 'Slimer! And the Real Ghostbusters' som kørte fra 1988 til 1990.

40 år efter sin fødsel i filmens verden, er det slimede monster tilbage på det store lærred. Slimer er nemlig med i den biografaktuelle Ghostbusters: Frozen Empire.

LÆS OGSÅ: Stjerne vil have Ghostbusters til Europa: "Der er spøgelser i alle kulturer"

Da vi mødte holdet fra den nye film, kunne vi derfor heller ikke dy os for at spørge Finn Wolfhard, der i 'Ghostbusters: Frozen Empire' spiller Trevor - Egon Speglers barnebarn - om, hvordan det er at blive "slimed".

- Det er snasket, starter Wolfhard med at sige, for derefter at sige, "Det er chokerende, ikke?"

Han fortsætter med at forklare, hvordan det rent praktisk er sket:

- Det var ret fedt. De havde det her seje seletøj, som nærmest var en blæksprutte, der ville skyde ud af mit bryst og fra toppen af min ryg.

- Det var virkelig sjovt. At få lov til at lave en praktisk effekt, er bare fedt.

Du kan se  hele video-interviewet nederst, hvor medspiller McKenna Grace også fortæller, hvordan Ghostbusters ville have klaret sig mod den dæmoniske dukke Annabelle.

'Ghostbusters: Frozen Empire' udspiller sig i New York, hvor Spengler-familiens historie fortsætter - og de bliver forenet med den gamle gruppe af spøgelsesjægere, bestående af Peter Venkman (Bill Murray), Winston Zeddemore (Ernie Hudson) og Ray Stantz (Dan Aykroyd).

Sommeren bliver iskold i New York City, da kulden rammer, og byen fryser til is. Dermed er det igen tid til at finde proton-blasterne frem.

På det nye hold af spøgelsesjægere finder vi Paul Rudd, Carrie Coon og de førnævnte Finn Wolfhard og Mckenna Grace og Carrie Coon.

'Ghostbusters: Frozen Empire' kan ses i biograferne nu.