Henry Cavill reddede kollega fra at drukne under optagelserne på ny film

Det kunne have været endt helt galt!
Billede
(© Warner Bros.)

Henry Cavill, som man nok vil kende fra superheltefilmen Man of Steel, har gennem de seneste år virkelig gjort sig bemærket på det store lærred, og nu har han altså også en ægte Superman historie på sit CV. 

Under optagelserne til den nyeste film af Guy Ritchie, The Ministry of Ungentlemanly Warfare, reddede Cavill nemlig sin medskuespiller Alex Pettyfer (Magic Mike).

Se traileren til 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' nederst artiklen.

Mere specifikt var Pettyfer på vej mod en drukneulykke efter nær at være faldet over bord, men til hans held, så stod Cavill klar, udtaler han:

- Han reddede mig fra at falde over bord. Jeg druknede næsten! Så jeg kan officielt sige, at jeg er blevet reddet af Henry.

Som sagt skete redningsaktionen under optagelserne på filmen 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare'. En krigsfilm som foregår under 2. verdenskrig. 

 

Her møder vi en gruppe af elitesoldater, som bliver hvervet af det britiske militær, til en yderst risikabel mission bag fjendens linjer. 

Filmen er skabt af Guy Ritichie, som også er kendt for titler som Wrath of Man, Sherlock Holmes, Snatch, The Covenant med Dar Salim og mange flere. Senest tv-serien 'The Gentlemen' på Netflix.

Altså en række af film, som alle har en del action på menuen, så mon ikke 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' også vil kunne tilfredse action-elskerne.

'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' afventer dansk premieredato.