Hør de første ord fra Lady Gaga i 'Joker 2'

Harley Quinn ytrer sig
Joker 2: Folie à Deux
(© Warner Bros. / Joker 2: Folie à Deux)

En af superheltegenrens mest populære helte, den kappeklædte Batman kunne for få år tilbage opleve sin vel nok største nemesis i nye klæder.

For i 2019 udkom filmen Joker, som tog den sindssyge klovn og portrætterede ham fra et mere samfundsrealistisk perspektiv. 

Filmen blev en stor succes, hvilket har kastet 2’eren Joker: Folie à Deux af sig, og nu er der kommet et klip med de første ord fra Lady Gaga i rollen som Harley Quinn.

Du kan høre klippet i bunden af artiklen.

Den franske undertitel "Folie à Deux" kan groft oversættes til "galskab del af to" og refererer til en delt psykose eller vrangforestillingslidelse. 

Dette stemmer da også ret godt overens med Joaquin Pheonix’ (Napoleon) portræt af klovnen fra 1’eren. En rolle han selvfølgelig vender tilbage til i 2’eren.

Men derudover går det selvfølgelig også ret godt i hånd med, at førnævnte Lady Gaga (A Star Is Born) dukker op som Harley Quinn i fortsættelsen.

Den store succes fra 1’eren udmøntede sig i hele 11 (!) Oscar-nomineringer, hvor den desværre ”kun” vandt to. Heriblandt Bedste mandlige hovedrolle til Joaquin Pheonix.

Derfor er der store forventninger til efterfølgeren, som i modsætning til sin forgænger kommer til at være en musical, der trods overraskelsen vel passer ret godt til Lady Gaga.

Vi ved ikke ret meget om selve handlingen, men for nylig udkom den første plakat til filmen, som virker til at varsle en omgang giftig kærlighed, mellem vores to hovedpersoner.

Joker: Folie à Deux har dansk biografpremiere den 2. oktober 2024

SE OGSÅ: Første plakat til 'Joker 2' varsler om giftig kærlighed